:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, April 30, 2009

Santai-santai dengan Nurul..

hahai.. oleh kerana aku terkanan sebab aku tak dapat jawab paper fiqh ibadat.. aku pon dok pening2 kepala.. huhu.. sadis wooo.. mujur laa aku leh bertahan lagi.. kalau tak aku dah minum ubat batuk dah.. waa.. tapi ni pon aku dok takut2.. kang aku merapu2 sgt ingat aku serius lak nak bunuh diri.. payah jugak yg tak paham2 bahasa melayu tu.. hahai.. di ingatkan yaa aku nak minum ubat batuk sbb aku batuk2 laa.. huhu..*bukan boleh sgt kang ada yg kata aku ni gila plak..!

so semalam aku dah rasa cam nak pecah kepala otak je dok lam bilik.. * haa ni pon di ingatkan, bukan aku pecah kepala sbb aku dok hantuk kepala kat dinding ke ape, aku dok banyak fikir sgt.. wah wah.. malas je aku nak terjemahkan bahasa2 yg aku guna ni dari di salah erti.. ah..! biar laa golongan2 yg kutuk aku tu nak paham apa pon.. bahasa Melayu diaorg taklulus kot.. waa kasarnye ayat aku dah makin pedas secukup rasa.. haha.. *sape suruh kutuk aku sgt..ingat aku lembik ke??

semalam aku g digital mall, tukar hardisk baru maa.. 160GB.. coz rosak maa.. tp aku lupa kedainye kat mana laa aku belii


****************************
"tokey aku beli kat sini laa hardisk ni.. asal da rosak ni??"

"waa lu beli sini ka.. bila lu beli maa kita talak jual maa hardisk ini macam..."

"huh.. yerke confirm aku beli sini.." (padahal aku sgt2 tak pasti...)

"oh ini mcm punya stok wa talak jual maa.."

"aduss yer eh..?" (sambil menggaru2 kepala yg tak gatal, and aku buat muka yg penuh tanda tanya, muka ketidakpercayaan dan yang sama waktu dengannya)

"talak apa maa wa buleh tolong lu.. kasik sini itu hardisk.."

err aku just bagi je dia...

"haa lu nasib banyak baik.. ini hardisk buleh ganti balu.. sbb ada serial number ni.. waa 3 tahun warenty maa.. lu apa mau lisau.. tahun lepan lu buleh latang tukar balu juga maa.."


"err yerke.. wah sukenye ape lagi tukar laa yg balu tu..wa talak sabar maa.." (aku pon da terikut2 dah dgn loghat dia.. huh berat dah..)

then aku n nurul g makan2 kat Medan Selera 14..hehe.. syok gak.. tp takde laksa..waa aku nak makan laksa..emm tak pe laa hantam je..

and time nak balik aku dan nurul berhenti kat KFC past isi minyak moto.. mak aii asal jalan sesak ni.. dah pukul 6 rupenye org baru balik keje. mujur laa aku cekap merempit.. * jgn slah faham istilah rempit=bwk moto penuh tekun dan berhati2.. *hai lemas laa aku camni dgn org yg kutuk aku tu.. nak kutuk pon berpada-pada laa.. kang aku sebut pasal mak pak ko baru ko tau..!! cis... tak berguna punya org...!!
"aina.. masuk je drive true KFC tu.. aku malas nak turun moto.."

"err biar betul hang ni. kita naik moto kapcai ja ni weh..mana standart nak drive true ni"

"alaaah.. masuk ja.. kikiki"

"ok2 no hal.. hang punya pasai.."

setelah dekat 4jam menunggu di drive true tu.. (ahaii melampau2 lak cite aku ni.. wawa)..

"err aku rasa kan nurul, apa kata kita park ja moto sat.. haa beli kat dalam laa cepat. ni tak gerak pon keta depan ni.. aduyaii.."

"ha'ah aku pon pikiaq mcm hang fikir gak.. jom laa..hehehe"

past settle tu.. ohoii.. balik laa kami sampai ke kolej..

*************************************
mujur laa dapat hardisk baru.. gumbira laa sikit hatiku yang lara sejak kebelakangan ini.. tanks to Nurul yg tak habis2 pujuk aku..waa aku ok je.. mana leh tunjuk lemah kan.. aku kan kuat.. tabah..chewah.. so tanks laa eh... aku dah kembali normal.. kepada munir jgn risau, mcm nasihatmu.. aku akan jd metal past ni.. sekarang rock je.. * haaa tgk laa tu yg nak kutuk aku mst da cari salah aku kan.. haha maksud metal tu kan logam, rock kan batu.. so aku kena keras hati jugak mcm metal.. rock still pecah gak kalau kena hantam.. huhu... *ingat aku ni tergedik2 sgt ke..nak control ayu..? plez..!!!! tak layan laa..boleh blah..!

so setakat itu dulu.. rojer2...
*aku tak letak gambo2 lagi..nanti laa..kang org kutuk
muke aku mcm PECAH TANAH lak..kecian dia
tambah dosa kutuk ciptaan Tuhan.. nauzubillah..

13 comments:

Mohamad Rasidi Bin Ahmad said...

rkg, buka facebook mu, add abg die

Monkey D Luffy said...

hard disk baru cam dapat kekasih baru jer ;p

naimkn said...

wei..saya naimkn...beremail zhals86_kn@yahoo.com..ingin mengutuk kamu..bleh dak???hahaha

eyena said...

err.. kepada abg Die.. cek dah add dah..waa macih2..

kepada luffy.. :
amboii boiii.. hehehe

eyena said...

errr naim anak buahku.. berani yaa nak kutuk2 aunty u ni.. hahaha.. balik kampung aunty nk piat2 telinga u..bgtau kat tokwan.. wawa

naimkn said...

i nak kutuk u...wei,u makin berisi laa...hehehe.tgk i,smart ja..(poyo ja)..tgk gmbaq i..x caya tanya ekin!

eyena said...

hua hua.. nak2 je aku muntah dgn budak sorg ni.. budak kecik ni nak2 je aku sebat.. eee sape yg gemok sebenarnya..?? hahah

Monkey D Luffy said...

sama gak mcm aku dapat jessica ;p

naimkn said...

sebenarnya..i yg makin berisis,,huhu...sejak dah beristri nih, berat badan dh naik..huhu..napa i jd cam nie????tidakk!!!

eyena said...

kepada luffy.
amboii masih rindukan jessica dia laa tu, aduyaii..

kepada naim.
err sejak bila u kawin ni? waaa merbahaya tol.hehe

naimkn said...

haa..tue la..saja xmau habaq..kahwn rahsia..bini i dah mengandung dah..xcaya,p tanya dia...=)

eyena said...

err.. kang ada jugak yg nak kena tibai dgn aunty ni..dah2 jgn nak merepak.. siap2 p sekolah la..aduhaii

MuNiR said...

There you are! You're learning faster than i thought. . Good good :)