:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, April 19, 2009

TERIMA KASIH YAA KAWAN2.. :)

to all my friend, yg byk ambik berat tentang aku, Aslam, umai, lina, madie, anuar Fazrin, Munir, Dzul, Mila, Nurul, Hana, Kak zura, ida, ekin, yana, dan semua yg follow aku..yg selalu baca luahan hatiku... kamu semua sahabatku yang paling aku hargai dan sayangi.. kalupun aku tak letak nama kalian di sini, kalian yg memahamiku,kalianlah juga sahabatku...

Kawan2 yg banyak menyokong aku dalam segala hal, aku sayang kalian..aku sangat2 bertuah ada sahabat mcm kalian dan aku terharu dapat mengenali kalian.. tanpamu sahabat2ku mungkin aku tersungkur sendirian dan hilang pedoman.. kalian amat aku hargai.. kawan2ku bagaikan matahari yg menyinari hari2ku.. terima kasih yaa kawan2, kalian temanku, kalian sahabatku.maafkan andai ada silapku sepanjang bersama kalian...



I LOVE U ALL MY FRIEND, bila aku mengangis kalian ada menemani sudi memahami, bila aku ketawa kalian ada bersamaku turut gembira melihatku ceria.. dan hari ini aku bermuram, kalian mencari kembali senyumanku yg hilang dan aku begitu bahagia punya sahabat seperti kalian.. terima Kasih yaa kawan2.. :) now i can smile...




TANKS YAA..GOOD LUCK EXAM NI..CHAYOK..!!!!

10 comments:

The Guy said...

dah..dah..
study..study...

zzZZZzzzZZZ...ehe..

eyena said...

amboiii boiii asam boii.. hehe sempat tu bg umpatan..chewah.. dah tu siap zzzZZZzzz lg..uwaaa jelesnyee takleh tido selagi tak hbis study..huuu

The Guy said...

jgn dijelesi ketiduran ku ini..

la la laaaa....

eyena said...

aduyaii saat ni laa nak bg diriku ini kejelesan..takpe2 past habis exam nanti akanku topup tido byk2..hahaha

MuNiR said...

Aja2 Fighting!
No worries. . :)

eyena said...

waa semangatnyee rasa.. tanks haji munir.. hehe bagus2..

piNky LuCiA said...

hehe.. syg kamu juga..

stdy rerajin tau.. jgn main2.. nnt nak pg mesir plak.. msti kena rajin tahap dewa.. :)

gd luck 4 ur final..

eyena said...

wawa.. jom2 study2.. dah2 sempat je mngeblog eh..hehe.. semoga kita semua berjaya..amin..heee nak syg skit yer.. mmmuuaaah.. ekekeke

The Guy said...

jom jom...
jom makan...nyam2..

ehe..

eyena said...

lah.. ni yg pelik ni..jom2 makan je kang gemok baru tau, haha jom2 study2.. study laa..is is is.. x x x x sungguh..! kikikiki