:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Wednesday, April 8, 2009

ALAMAK..! U LOVE MY BLOG +lagi..? hahaii

award terbaru ++ dari Madie..hehe aku dapat anugerah category kawan yg baik & sporting.. bangganyeee..hahaha ops..! sukenyee salah taip tadi..hihi tanks Madie..!aduss.. gulp..! terkebil2 bila aku dapat msj dari kawan aku yg aku kasihi semua ni.. apasal aku dapat award serentak ni. mcm sama nasib ngan ct-k je..aduss.. ni dengan bangganye aku menerima award kalian..haha tanks laa kepada suehaz n ct-k yg bersusah payah memberi aku award ni.hihihi yg tag kak pinky pon aku tak jawab2 lagi..haha nanti aku kenakan korang balik..jaga laa..hua hua hua..

+++ ni tetiba kwan2 yg aku bg award kat mereka memberi award balik pada aku..hehe jdnya aku edit entry ni n tambah laa nama2 mereka. yakni tuan madie kawanku (bakal jd pengetua kot.hihihi), dan cik lino bakal cikgu matematik..tak lupo jgk haji Munir (insyaALLAH nanti dia g Mekah laa tu..ahak..) haha so aku add link u all yaa..hee tanks tau..+++

ok ni syarat dapat award.. aku ikot ja laa..kikiki..

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.

satu aku dapat from ida (suehaz) yg comey n satu lagi aku dapat dari cik umai (ct-k) yang ala ala puteri kayangan gitu_ jap.. weeeekk..hihi


+++ aku nak tambah lagi yg member aku yg tiga org, yakni Madie, Lina, and Munir yg membalas awardku memberi aku award jugak.hahaha apa laa..+++



2. Link the person you received your award from.

ni laa link mereka2 semua tu..hahai..suke laa tu mereka tu bila aku paparkan link..haha

umai: http://seateawhomyra.blogspot.com/

ieda : http://suehaz4429.blogspot.com/

madie : http://madie0286.blogspot.com/

lina :http://lynodehearty.blogspot.com/

Munir : http://itshouldbenothingspecial.blogspot.com/


3. Nominate at least 7 other blogs

aduyaii tak tau laa nak bagi sape agi.semua pon mcm da dapat award..heeee tp ak bg gak kat mereka ni..(kepada yg suka dapat award jugak tp tak tersenarai.. aku turut bg kat u all..hehe)
kak Pinky Lucia - tak sempat jawab katanya..hihi
kak ieda yg ayu
madi kawanku - dah jawab pon.n bg i jugak award ni..hihi
abg Die BTKK..hehe tu panggilan manje abg Die.haa
saudara munir -ni sorg lagi award kembali..hahai
& sesape je yg nak..hahaha

4. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!
yer laa nanti aku bg diaorg msg laa..is is is.. nanti kawan2 aku ni mesti suke nak bg award kat ak jugak..hahaha takpe2 aku pon suke..hahaha
* aku rasa kelakar la..! hahaha

9 comments:

Zuraida jemain said...

tiangkayu..tiangkayu...(tq).. tapi... nak buat pe ngan award nie..

tak fahamler.. apa yg bestnyer.. cerita detail sikit kt minah tak ngaji tinggi nie

eyena said...

hahai.. takde ape laa kak ida just tiru mcm cek je..hehe post je mcm yg cek post.. then tulis laa nak bg sape award tu pastni..hehe kira mcm menghargai kawan2 kita laa.. hahai.. mcm cek tu je..kalau kak ida compius lagi, tgk blog kawan2 cek pon semua da buat award tu..hehe

piNky LuCiA said...

aku di tag bertimbun2 ag.. syriniey.. farha.. dll.. 2 pun tak sempat nak jwb.. masuk ni cik aina kita ni bg awrd plak yg ke 5.. aduhai.. mata kutu aku nk mjwb ny.. ye laa2.. nnt aku jwb.. hehe

thnks 4 d award.. bngga i.. hakhakhak..

MuNiR said...

Hehey thanks saudari Eyana. .
speechless even a word . .
:)~~

eyena said...

hehehe pk laa tu kak pinky.. kira cam terkenal laa u..byk award..hehehe...

eyena said...

yoyo saudara munir..jgn lupo menjawabnyoo..heee

MuNiR said...

lol camne nk jwb???

The Guy said...

jawap "saya suka blog ini kerana......" tidak lebih daripada 10 patah perkataan berdasarkan tulisan rumi yang bertitik..

hehe..

eyena said...

ahaii.. pandai je laa encik the guy ni bagi jawapan..hahaha mcm tu laa lebih kurang.. kikiki.. lawak laa..hehhe geli usus.. ops..! Lembaga penapisan filem.. telah menapis komen ini..haha perlu ke? arr