:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, April 4, 2009

INTERVIEW DATO' MUSTAPHA MAAROF

mak aii asal muke aku serius mcam nak marah kat uncle aku eh.?? hehe..

hehe akhirnye dah lame aku tunggu sampai jugak masa tu.. eh dah lama ana tunggu sampai jugak masanye.. ekekeke.. "kepada yg cukup mengenali aku jgn geli2 usus tau dgn aku membahasakan diriku ana lam entry ni" hehee.. ok2 sambung.. actually semata2 sebab tugasan subjek islam & Gejala Sosial IAEU 1308.. haha siap ingat kod lagi tu.. hee sebab tu laa kena jumpa dengan"uncle Mustapha" tu..
hehe tak caya eh ana panggil beliau uncle tau. hihi n bila jer ana nak balik dah past interview beliau bagi ana CD exclusive tau. yg syarikat warna Motion pictures snd Bhd yg buat utk kementerian kebudayaan Malaysia semperna apa tah, ala2 mcm merdeka kot. so minggu depan jumpa lagi dengan "uncle"..hehe..

sepanjang g dengan makndak suraya.. mujur laa ada makndak.. leh jadi jurucamera gak..hihi tanks yaa makndak teman makcu mu, kikiki.. asal laa ana suka sgt ni kan, hahai.. sebenarnya ada sesuatu yg menghepikan diri ini sejak kebelakangan ni walaupun sibuk. hahai.. tu makndak pon nak bergambo ugak kan, hehe..
elele.. ana pon nak gambo mcm mkndak..hihi

pasal tugasan yg kena jumpa dgn Dato' Mustapha Maarof tu laa, ana menang nombor 2 lam persembahan poster, hee subjek elektif luar tu kena buat agsimen n poster then kena bentangkan poster yg mesti kesimpulan keleluruhan dari dapatan kajian. pensyarah subjek yg ana belajar tu, ustaz Hazman Hasan, jadi penilai n ustaz Basri kot. 2 pensyarah nilai.. terkezut jugak leh dapat nombor. rasanya sbb ana interview 3 org tau. selain Mustapha Maarof, interview Aimi Jarr n ayah ana sendiri..hihi
2 org pensyarah tu, yg ustaz hazman laa.. sorang lagi tu laa..arr ana tak ingat la nama. huhu yg penting pensyarah or tuito kat jabatan akidah jugak laa.. hee so tengok laa eh gambar2 , dgn uncle ana..hehe..

klakar kan ana.. hehehe err dah laa aku tak larat nak control ayu..hehe sbb dah mmg aku ayu..ekk perasan..! uweeeekk.. kepada yg merasa ngeri sila kebil2 mata..hehe ada jugak yg ikot eh..hhehe.. BOOOOMMM

9 comments:

The Guy said...

ewah2..
bangga la tu eh..

hehe.

piNky LuCiA said...

ana? sejak bila jd ana ni.. aku mcm nak termuntah je dgr.. hakhakhak.. tp part last tu... tetibe je jd aku.. kuang3.. haha

The Guy said...

ana itu barangkali nama timangannya di rumah..hehe

eyena said...

hahaha kepada the guy.. ewah waah.. ni bukan kes bangga diri ni kes mahkamah ni, hihi takda apa daa..heee

eyena said...

amboi2 kak pinky.. hihi i sebenarnye saje nak test. u ni mmg tau. malu i tau.. hak2 i control cakap ana last2 takleh jugak.hahaha tu yg jd aku tu..kikikiki

eyena said...

ayamoo mcm tau2 je kat umah owg panggil i ana.. tp mana hilang i tu? hehe kat u,ah owg panggil i NA jer..hihihi

rosmadi said...

amboiii...cek turt berbangga ngan hang...bukan senang nak interview beliau tu..huhu

eyena said...

amboii..cek pon berbangga sbb hang bangga..hehe macih laa..heee

MuNiR said...

he he minah ni mmg #$%^