:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, April 30, 2009

Award Buat Kawan2...

Mereka Yg Di Bawah Ini Adalah Yg Terhebat Di Alaf Ini.. ** dalam blog ni.. dan mungkin di mana2..











hahahaha.. cuba teka laa.. agak2 sape kak Pinky, sape aslam, the guy, nurul, hambanya, farha, madie, luffy, lina, sunflower, Dzul, o-ne, umai, joe, Mila, kak ida, kuarga abg die n kak ani, makndak suraya dan hana..

hahai.. setelah 2 hari ni aku merajuk.. kawan2 tu laa yang memujuk.. ewah2.. aku cam takmo tulis blog pon ada past org kutuk aku mcm2.. tp kekuatan aku adalah aku punya kawan2 yang ramai. yg selalu sokong aku.. kepada kawan2 yang msj aku yg bg komen membina kat post2 aku, yg sudi membaca luahanku, yg Buzz YM aku, dan yang byk bg aku semangat walaupun aku tak letak nama dan gambo kalian,bukan bermakna aku lupa kalian.. aku nak ucapkan terima kasih buat semua2 yang sudi memahami.. hahai.. aku bertuah punya kawan2 mcm kamu semua.. takpe betul cakap kamu semua hidup mesti tabah..
bila mcm2 ujian dan masalah yang aku hadapi, aku tahu hikmahnya banyak sekali.. paling aku nampak, aku ada kawan2 yang selalu bersamaku.. walaupun aku kini berseorangan di kamar sepi.. ewah.. so kepada munir, naim, aqilah, muhiddin, ida, syuhada dan semua2 yang bertanyakan aku, yang ambik berat pasal aku, terima kasih banyak2 yaa, i love u all.. tanks...
* kepada mereka yang terlibat dalam gambo2 di atas, sowie yaa aku postkan gambo2 cun kamu semua.. sbb aku suke kamu semua selalu je komen2 n bg aku dorongan.. macih yaa kawan2... :) layannnn..
moral :
  1. aku hargai kawan2 aku.. walaupun ada yang aku tak kenal pon.. mereka tetap kawan2 aku yang amat aku hormati..
  2. kepada yang tak puas hati, jangan cemburu sebab kawan2 aku sokong aku tak sokong hang..!
  3. kepada yang tak suka entry or blog ni, bak kata "the guy".. "u're not worth of anything..u're nothing :)"
  4. so pengajarannya, usah dihiraukan apa kata org yang dengki dgn kita mcm ayat kak pinky, kita sendiri warnai kehidupan kita bukan org lain... hahaha.. tochey2...
  5. bak kata ramai kawan2 yg lain "ada aku kisah..?" ngeee...

4 comments:

The Guy said...

trimas..trimas..

ehem..ehem... :D

eyena said...

ehem2.. sukenye dia..hee

nurul nahdzah said...

sukenyeeeeee....
ada gambo aku yg kemalu-maluan itu hahaaa..;-)
malunya cek...
thanks bangat ya aina..

eyena said...

err.. malu2 ke..ahaii..alalalala comeynyee dia..hehe