:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, April 27, 2009

Apakah Ini Anugerah..errr..??

apakah makhluk ini?? ada lak mcm dunia kristal tu.. sempat makhluk ni posing tepi laptop canggih aku yg berwalpaperkan wajahku yg ayu ni (kejab ambik masa memuntahkan diri yaa..! hehe)..


ahaii.. aku dah habis 4 paper..tinggal lagi 2 paper yg terpaksa aku tempuhi, haa aku wat relaks je..tp untuk esok, fiqh ibadat.. aku dah takleh relaks2..tp sempat je ak mengepost entry ni..haha ok2 hari ni kan....


******************************

"aina.. nama awak ada kat papan notis kat bawah..."
tetiba roomateku yang baru pulang dari dewan makan tu bersuara..

"hah?? nama? kenapa..? aku ada wat kesalahan atau jenayah dan jd org yg dikehendaki ke?" (aku tak tanya rumet aku, aku cakap lam hati je..hehe)

"err.. kenapa nama ada kat sana lak?" (kali ni aku bebetul tanya rumet aku)

"owh.. tah laa g tengok laa.. anugerah kot.."

aduhai anugerah ape lak ni..aduss.. aku kebingungan walaupun sebenarnya hati agak berbunga.. maklum laa dapat anugerah kan.. dan fikiran dah merewang2.. mcm dah terfokus pada sesuatu..tapi kurang pasti.. haa lantas aku bersiap dan nak turun ke dewan..nak tengok notis tu.. tp bukan laa sbb notis tu je..aku nak makan jugak..dah berkeroncong perut ni..hehe cover2.. kang nampak riak sgt lak kan.. hahaii...


********************************

Nah.. inilah bawah ni anugerah tu.. aku dapat anugerah wakil tingkat aktif dengan anugerah separuh warna seni (drama).. hahai.. (perlu ke aku besarkan nama anugerah tu..agak riak laa kan, haha menyampah..! )

oh yer laa.. hari tu masa Malam anugerah Kinabalu fasa 1 aku tak hadir.. sebab adik aku kawin.. aku balik kampung.. so tak dapat laa aku naik pentas ambik tu..ahaii tapi takpe laa still ada namaku kat trofi tu n still dapat gak..wawa.. seronok gak kan.. chewah ni yang aku semangat nak duduk kolej lelama ni.. tapi orang lain yang sama waktu dengan aku ni, maksud aku yg dapat anugerah gini, dah lama tutup citer pasal ni.. aku je baru nak cakap..wawa bukan ape aku baru dapat hari ni..hehe mungkin kolej nak simpan anugerah ni kat pejabat lelama kasi jadi pekasam dulu baru nak bagi aku kot..hahaiii

waa sem depan dah tahun 3 yaa aku kat University of Malaya tercinta ni, macam tak caya pon ada.. biar betul kan? then taun depan lagi 1 aku da gred..maaa bila laa aku nak kawin.. eceeeceee.. tu laa anugerah paling aku tunggu2.. hehe.. tp kan emm sapa laa yg nak kat aku.. waa yang nak tu ramai.. yg bebetul nak laa maksud aku.. huhuhu..

sabo jak laa.. aku kena wat borang paper khas test jugak sape laa yg bebetul ikhlas mahukan aku.. chewah.. kecewa kan pak we aku..haha dia pon aku nak nilai semula.. padan muka..haha.. lain kali bagi aku frust sgt..hihihi.. kejamnye aku kan..wawawa.. aku nak suruh kenkawan aku jd penilai jugak.. haha rasakan..! nak dapat anugerah ni bukan senang tau..kena berusaha..chewah.. so chayok2.. u can do it..haha..zaaaaaaaaazzzzz (aku terlelap.. study lam mimpi sat..) zzzzzzzzzzZZZ

13 comments:

dzul fahmie said...

tahniahhhh

piNky LuCiA said...

amboi3.. nk cari bakal suami pun nak kena wat anugerah gak ke?

anugerahnya....
"suami terbaik yg penh aku miliki"

wakakaka.. adoi..

aslam said...

bila paper test ni?

xkan ku berputus asa...
walau badai melanda...
tetap ku berjuang jua...
hanya untukmu dinda...

hehehe..

sesungguhnya...

aslam said...

bila paper test ni?

xkan ku berputus asa...
walau badai melanda...
tetap ku berjuang jua...
hanya untukmu dinda...

hehehe..

sesungguhnya...

eyena said...

Dzul..>> tankiu2..hehehe macih2..wawawa riaknye aku.haha

eyena said...

err "suami terbaik yg pernah aku miliki"..

waa bahaya ni takdak org nak kwin ngan i laa.. mcm byk suami lak..hahaii berat2..

eyena said...

kepada encik Aslam..>>>

haha.. berniat nak ambik test ya. pastikan ada kad metrik, slip exam and ic.kalu x awal2 i tendang u..

padan muka suke wat org geram..!!

The Guy said...

wahhh....

eyena said...

maaf laa encik the guy.. i tak ayu seperti biasa..ahaii.. cover2.. sasa2.. ayu lagi ayu..aduss

A.B.U said...

tahniah..
atas sbb usaha n sabar kene maki dgn ak time latihan
tu la hasilnye...
haha...
ak pon bsyukur gak sbb makin lama drama dh makin dpt tempat smpai korg leh dpt award
dulu mmg susah la drama nk kedepan
pe2 pun..majulah sukan utk semua
haish...

eyena said...

wawah.. bagus2 satu penghangus semangat yg baik sekali..hehe macih yaa One.. kalau tak kerana kamu tak mungkin ak dapat anugerah tu..waa tanks sbb maki hamun ak sampai ak jd tabah gini..ewah.. macih2 sifu..!

A.B.U said...

wahlaweh...
ko mmg layak dpt ilmu tu
sbb ak tau ko bbakat..
cuma ade tekanan sosial (paham2 la kan pasal pa?..AI kan?ahaks..)
sapa2 pon guru kite..kalu dh minat ttp akn dpt berkat..
tq tau sbb k/sama dgn ak dlm byk hal
pm,projek,n mcm2 hal la..
jupe lg akn dtg..

eyena said...

waa tanks yaa tok guru. ahaii ak akn kenang jasamu..eheh