:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, January 31, 2009

PERCUTIAN YG MENARIK


hai hari ni nak laa i ceritakan pengalaman menarik.. hehe.. bersama kawan2 yg best2 lagi berbakat dalam lakonan tau.. hahai...
well, me and my club g BERCUTI..
best sangat2..


rasa mcm g luar negara.. hehee..
naik cable car.. tu makndak suraya.. adik beradik i from kampung tau.. kiteorang dah laa adik beradik, belajar sesama 1 jurusan lagi.. hahaii best..









ala2 mcm kat LONDON kan..
umai yang kesejukkan..



Posing maut tu.. haha konon2 nak jadi artis.. tp bukan artis kot tapi artus.. hihii




bersama member2.. suraya, Syuhada, lina and me..


Banyak permainan yg kami main, termasuk roller coster gak. huh mcm tercabut perut.. dari yg sempoi smp advanture. huh


masa balik i kena bersila atas Bus coz nape tah org bus tu jual tiket lebih. kesian kat kiteorang. haha...

I tak cakap lagi eh mana kiteorang bercuti?? haha.. mana lagi kalau bukan GENTING HIGHLAND.. Ahaii suprise laa sikit.. hehe.. jom wat gaya poyo..? haha


peace..!! bye2 GENTING.. lain kali g lagi.. hehe.. tanks kawan2 coz i happy sangat2 dengan percutian ni.. mmg menarik kan..

No comments: