:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, January 18, 2009

chak!! hahaii.. so sorry bleh tahan lamanye tak post. (ewah padahal baru sehari dua..) hehe actually mcm selalu i nak cerita mcm2 tp tak tahu nak citer yg mana satu. ahaii.. well i g MUZIUM NEGARA semalam. dengan summer my new roommate tu ler. haha ape laa i ni kan bawak laa g tempat syok2 sikit, ni muzium yg i tuju. haha tp sesungguhnya summer happy giler, tu i syok tu. hah, sekurang2nya i kenalkan kite punya adat resam, and sejarah dengan tunjukkan apa yg ada di MUZIUM tu. haha.. best woOOO.. haha

No comments: