:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, January 19, 2009

arr Penatnye..

chak! hahaiii penatnye perah otak untuk fikir tugasan yg dah belambak ni. huhu sory laa x sempat layan blog. hahai mcm2 nak citer tp mcm biasa tak da idea dah. ni pon ngah cari kat internet bahan agsimen kena bentang hari rabu ni. aduii parah jugak. dah laa tajuknye tentang filem seram dan nak kaji dari perspektif islam n gejala sosial. mula2 rasa cam senang, tapi bila nak sediakan kerangka jadi buntu otak ni... naik seram i ni. haha.. atotnyee..

huh lupa lak nak citer hari tu masa hujung minggu tu i g Muzium dgn Summer. hahaha.. ada ke patot kan bawak g Muzium je kan. hahah..tp ok laa tu memperkenalkan Malaysia secara umumnye. ewah wah. i tgk Summer best je g Muzium tu. hehe maklum laa ada jugak sejarah kedatangan kaum China ke Negara kita ni. dapat laa dia belajar n tahu tentang Malaysia dengan lebih banyak. haa tapi kan Summer kena lulus ujian Bahasa Inggeris dulu kalau nak stay sini, kecian i tgk dia tau, bersusah2 nak cakap tu. siap bawak kamus bergerak lagi. kagum laa i. mujur laa i dapat berkomunikasi dalam English language dgn baik sejak masuk UM ni. hihi semua sebab keadaan memaksa i. so leh laa nak speaking hantam kromo tu. haha..

No comments: