:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, January 15, 2009

huh sibuknyeee..

Assalamualaikum.. Salam sejahtera duhai pembaca sekalian.. hehe I baru past tengok citer Niyang Rapit tau.. hahaiii atotnyee actually citer tu laa I minat masa ni. Kalau dok umah mesti I dok tengok dengan mak. Ish2 rindu pulak.. hai I ada berita gumbira ni.. apa yang I tunggu da dapat.. chak!! I dapat biasiswa dah.. hak hak.. tadi i p check dah.. Alhamdulillah.. ehem.. I nak citer yang I banyak aktiviti yang I buat tau sepanjang dua hari ni. Eheh..
sibuk betul i kali ni... dengan uruskan kelab drama lagi.. kiteorang nak g Genting past ni. i sibuk jadi bendahari lak. tukang kutip duit. atoii.. tu gambo geng2 drama.. tp tu gambo sem lepas2 masa ngah belatih belakon. ahaii.. malam ni ada pesta ponggal laa plak, geng2 india wat colam kot.. persembahan seni ada gak.. tapi i malas dah nak g. aduii. ahai..


esok nak teman member i.. Aqilah, kecian dia ada masalah dengan pengesahan subjek. ahaii.. n esok gak nak jumpa orang yang nak bg i keje part time tu, ahak.. sibuknyee rasa..



semalam I g mencanting tau. Tau ke canting tu ape? Ahai buat batik laa. Eheh, tapi I tak pandai, I main hantam kromo jer semua sempena FESKINA yakni fiesta kinabalu. Eheh.. kolej I nama kolej kinabalu laa tu laa pasai. Hahaha.. best gak tau.. budak2 somalia tu laa suruh I melukis sangat, haha mana diaorg kenai i? ahai I kan pernah jadi pembantu Mahasiswa sesi 08/09 batch diaorang. Tu laa pasal masa i uruskan kemasukkan diaorang kat kolej ni i kenal budak2 tu. Haha.. ketaq giler tangan i tau waktu tu.. huh dah laa tak pernah pegang alat untuk canting tu. Huh takot2 i buat dah tu bukan canting lagi i da conteng kot lukisan asli i yg 1st time tu. Haha.. tu sebelah tu yg i canting, tengok laa ada nampak nama AINA kan.. hahaha yg paling serabut.. haha

Hari ni I g kelas ISLAM dan GEJALA SOSIAL.. haha I bincang dengan “lam alif lam”.. aslam laa sape lagi.. my luv tu. Eheh.. so I dapat laa 1 penyelesaian untuk tutorial hari ni. Hehe tanks laa ya lam lam selam tenggelam.. haha (sory abg eh mak kan panggil abg mcm tu..haha) takotnyee dia mareh i. haha tp tak kisah coz dia sporting. Hehe well dia kan belajar syariah so dapat laa ajar I serba sikit bab undang2 n fiqh ni. Dia kan ambik syariah and low. Eheh.. kembang idung aih selam ni. Hahaa.. well banyak nak citer tapi takde idea lak.. ahak..

No comments: