:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, October 29, 2009

berakhirlah KO-KE silat cekak hanafi


persatuan seni silat cekak Hanafi Um..

haa maka dengan ini aku dah lama dah nak post berita ni.. tapi tak terpost.. sory kepada kawan2 yg menyertai silat ni..pasti tertunggu2 kedatangan gambo2 ni lam blog aku.. hehe **takde org nanti pon aku anggap ada jugak! hehe

oh yaa sebelum aku sampaikan berita dengan lebih lanjut, aku nak mintak maap kat kawan2 blogger semua kalau aku dah tak lalu lalang kat blog u all.. or aku biarkan sawang memenuhi blog aku ni.. sebab aku dah nak exam!! **doakan daku semua..

ok teruskan berita.. TAHNIAH kepada semua yg terlibat lam persembahan pesta kokurikulum tu.. kita menang tempat pertama bahagian persembahan demonstrasi seni mempertahankan diri.. **tahniah jugak kat aku yg turut serta.. dah laa ketaq2 jer aku bersilat kat atas stage tu.. haha

atas ni gambar masa pagi2 tu berkumpul.. haa awal aku kuar pukul 8.15 dah sampai kat dewan DTC.. heee **semangat laa katakan..


kamu dah tengok kan gambar atas ni? siapakah itu? org mahu mengamuk ke? apekah? hee tu laa pensyarah kami.. eh jurulatih silat cekak hanafi. sporting orangnye..

err dulu aku tak tau lak jurulatih bukan tok guru dan tok guru tu lain.. haa aku jahil sikit bab2 ni.. ahaii sensitifnye.. mintak maaf kalau lam entry aku sebelum ni aku salah2 guna istilah ni eh.. ampunkan daku.. uwaaa...!! **opss jangan silap2 istilah lain kali.. bahaya.. adeeh.. sory eh aku tak tau.. huuu muka tak bersalah..


dah tamat dah. haa aku ada laa berniat nak sambung lagi sem depan.. alang2 menyelup pekasam biar sampai ke pangkal lengan! cuma tak tau laa kalau tahun depan ni, status aku berubah.. tu sukar sikit laa kot nak join semua ni.. ahaii..


tanda tanya (?) : status aku berubah? ekekeeee **dari pelajar, jadi pensyarah kot.. ke ape eh??!

44 comments:

Lala said...

masa sekolah lala ahli silat cekak hanafi jugak...rindu kenangan tuh...

eyena said...

Yer ke lala? adik beradik laa kita eh.. hehehe..

FarHa said...

saalmm kenal..mcm pes time r dtg kat blog eyena hehe sory for that...

suke tgk pic2 eyena..

anyway jempt jd kawan kat fb jgk ye hehe...

uchiha ct-k said...

tuka status?????
adekah tuka status dari ratu pasemboq jadik ratu rojak??????????

:p

sI tEDI said...

takutlah aku nak dekat.. kang ko bukak langkah silat.. aku bukak langkah seribu. ekekekeke

ekopelancongan said...

salam kembara..

owhh..

ko nk pekse ek elyn..

haku bagi ko sket kata2 semngat ek..

"fail dalam tangan pass belom tentu"..

so sebelom tido..

letak buku subjek yg susah2 ateh kepala..

gerenti bile dh terlena..

semua ilmu dlm buku tu akan melarut masok dlm pale hutak ko..

kalo gagal gak..

haku ada 3 baldi ayer penerang ati ni..

hakhakk!

taa!

eyena said...

Farha:

lah dulu kan dah datang sini kan bagi nasihat.. tapi time tu layout and theme lain laa kot. hehe datang2 laa lagi.. link kamu pon dah kat sini.. hee

eyena said...

umai:

hehe mana ada pasembor jadi rojak! hahaha

ustazah dyLLa said...

akak silat kasut nye...eh, ade ke...haha...akak ade taekwando je..tu pun tali biru je...lgi 2 tali je lgi...hahaha...

eyena said...

ekopelancongan:

haha amboii berguna jugak tips tu.. tapi karang berat laa kepala aku nak tahan buku tebal2 tu.. adeh

boleh dah tu kamu buat meniaga air penerang hati tu..haha

**ramai laa yg akn melancong nanti! haha

ustazah dyLLa said...

aik...mane komen akak td...haish...hilang plak dia...silat mangkuk kang...haha...

eyena said...

hahaha tu laa kita dok berebut nak komen kat sini tu yg jadi gini..hahaha

amboii kak dylla ni ada silat mangkuk yer.. mesti nak main baling2 mangkuk ni.. adeh kak..

nanti adik suruh mak cubit akak coz suke pecahkan mangkuk..hahaha

shi3la said...

wahhhh chantek blog nie secantek empunyer blog nyer..

salam kenal..kiter xchange link bleyy..??

Nakamura Kazuki said...

wah..silat ye.....next year ambe nak berguru dengan kome ye..hahaha

eyena said...

shi3la:

hehe macih2 datang2 laa selalu.. boley aje laa.. ok mlm ni jgk sye link kamu. hee

eyena said...

nakamura kazuki:

haha ambe pon belajo tak habis ni.. mcm mana kome nak berguru ngan ambe..

silat langkah seribu tu ambe terer laa kome oii.. hahahaha

Budak Malu818 said...

la....
study kt um ker?
msti dok kt area2 pntai dlam ney..hehe..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

eyena kita da letak awk dlm bloglist kita supaya senang kita nak view updated story awk nt heheh

eyena said...

budak malu818:

hehee takde laa.. dok dalam UM baru rock.. haha

eyena said...

comel:

makasih2.. kamunye link pon dalam blog ni jugak..ahaii

joegrimjow said...

pompuan blaja silat xley dibuat bergurau
bahaya!

Mawar_berduri said...

wah...best lo blajar silat....

eyena said...

joegrimjow:

hahaha berani kamu bergurau? hahaha aku lom bersilat lagi ni asal kamu da lari.. hahahaha

eyena said...

mawar_berduri:

best gak.. moh laa kita belajar mame.. ahaii

cybernetic88 said...

haha. gud luck ye kamu. sme2 kte doa k. btw pndai ye bersilat?. meh try skit. haha =P

eyena said...

hahaha aduhaii.. hiyakk!! jgn main2..!

**hee gud luck gak..

ekopelancongan said...

salam kembara elyn eyana..

perubahan status??

betambah gemuruh haku dengar..

abes sume haku tekelik..

kene minom ayer penerang ati ni supaya x tesalah kelik g..

hakhakk!

ijad said...

silat lawan kungfu ..mana yang menang agaknya ya..

eyena said...

ekopelancongan:

haha bagus laa hang ni.. tapi betul ke click tu.. ekekee

wah air penerang hati yg lam baldi tu semua untuk kamu.. silakan ambil..percuma! hahaha

eyena said...

ijad:

hee tu laa pasal tak tau laa sape menang, kalau silat lawan dgn org baling batu aku tau laa yg mana menang.. hahahah

aslam said...

by: cam penah je guna seni pertahankan diri aliran baling batu..heee...

bahaya sungguh...

test refleks respond sket..
opocot!!!

hahhaha..sorry ye manje.heee

Cik Peanut said...

peanutnyer koke lagi tingggal dua sem..aduiya..nak habis cepat2x..

Budak Malu818 said...

ish...rock xbest..
dangdut la best..
hehe..
eyena,knaper xtry blajar silat lian?
dlu,slalu tngk abg sy berlatih silat ney..
bunga2 ney,xader pon..
trus bg sampai terjelupuk..
hahaha...

eyena said...

aslam:

haha tu bukan silat pasai.. tu nak cari pasal namanya..

haha ooo cubit karang!

eyena said...

budak malu818:

haha dangdut? dulu minat laa time amalina ada.. sekarang tak minat dah.. haha

ape? silat lian? errr silat cekak hanafi pon takde bunga apa dah.. hehehe

eyena said...

peanut:

lalala ok2 nanti ambik silat ek.. ekekeee

nobuta said...

pernah masuk silat waktu sekolah..
tapi dah x ingat dah haha

eyena said...

hahaha takpe2.. time jumpa penjahat keluar laa tu semua buah silat tu.. heee

Putra Al-Maliki said...

bagus2..spe2 nak kacau jer kene flying kick.. hehe

psst:Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

eyena said...

hee makasih laa singgah minggah di sni..hee ada masa p aih..

aslam said...

jemput singgah kt laman cek jugak!!!heee.manusia pling mls nk update blog.hahaha...

syg:bley ajar cek buah yg orang xbrani dekat..buah satu kata tok guru u amat hebat..ajar cek!!!

hahahha.kata2 semanagat harini ap yang?heeee

eyena said...

aslam:

hahah tu laa malas eh.. nak kena ni.. tibai baru tau.. ekekekeee

hari ni, kentotmu kentotku jua.. ekkk

nza said...

wah..ni mesti hebat!!!!takuttt!!!

aslam said...

manje: hahahha..hebat yg mcmna tu kak nza?ni yg kita....opssss.kena cubit...aaaaaaark..bukan kita.i aje..hahaha...aduuuuuu...bukan i?u la.u..ni yg u x tahu.hahhhaha...
xsyok..kita xtahu la ye yang..bru best..hehehhe