:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, October 23, 2009

kenapa aku nampak macam tu..

huh.. kali ni entry seram ni.. hua hua.. tapi takde laa seram pon.. pelik ada laa.. hehehe aku kan tengok jam tau hari ni..

tadi pukul 5:55 pagi aku terjaga dari tidur.. dan aku pelik. asal angka elok jer kat jam tu.. haa dan aku pon kemudian tidur laa balik. kira pagi tadi yang pertama aku tengok adalah jam yang menunjukkan 5:55 minit pagi..

oleh kerana masih awal aku pon tido laa lagi.. (maklum laa cuti2 malaysia).. dan terbangun dah pukul 10.10 minit pagi.. aku dok pelik jugak awat mesti pukul 10:10 minit kan.. tadi dah 5:55 minit pagi.. aku mula musykil... tapi wat tak tau jaa lagi.. tak fikir pape pon..

dan aku pon meneruskan laa aktiviti aku di hujung minggu ni.. aku p mandi manda then basuh membasuh dan aku pon siap2 laa nak p makan kat dewan.. lah? pukul 11:11 minit laa pulak?

dan aku teringat teori yang kawan aku cerita bahawa kalau tengok jam 11:11 minit tu maksudnya ada orang rindukan kita.. aku pon tersengeh2 sendirian.. dan aku tak jadi p dewan makan sebab masih awal tu.. aku pon melawat2 laa blog kawan2..

dan aku tengok jam kat laptop. aiiikkk 12:12 minit tengah hari? biar betul ni kali ke 4 dah ni aku tengok jam asal angka lawa2 jer? aku mula rasa pelik dan keliru.. aduhaii.. aku pon p laa makan and aku bergayut lak past tu.. ** sila jangan salah faham.. bukan bergayut kat pokok macam monyet yer!

then last2 ni baru2 ni.. aku dah habis bergayut kan tengok2 pukul 2:22 minit petang!! mak aiii lama tu bergayut tu.. huh.. yang aku nak cerita bukan kes gayut tapi pasal angka jam tu.. waaaa teruja tu..

isk tanda2 apakah ini..? takkan laa orang rindu aku setiap jam kot? isk sapa lak nak rindu2 kan? ker jam2 aku yang rosak? hahahaha tu laa yang aku musykilkan ni..

haaaaaa pelik tapi benar ni.. percayalah..

Pss: mungkin aku terpaksa tukar batry jam aku kot..

18 comments:

A.B.U said...

maknanye tu "abg" tgh rindu ko la tuh..

HonEyBuNNy said...

eh..pelik jgk kn...hiihih..kalo btol mmg pelik tp benar la..hahha...ha cpt2 g tukar btry jam tuh..ihih

eyena said...

A.B.U:

hehehe boleh jadi gak.. hihihi sbb hari ni aku tido memanjang..

eyena said...

Honeybunny:

ha'ah tu laa pasal pelik tu kalau 2 or 3 kali takpe ni 5 kali ni! adeeh!! seraam lak..

HonEyBuNNy said...

yala...ila pn seram neh...hahah

eyena said...

hehe... buat2 seram laa tu.. hihihi

Nakamura Kazuki said...

eyena...that's too weird....and freakly awesome....hahaha...perhaps ur theory is true...hehehe....u should know more about it..hahaha

nza said...

wah pelik n ajaib tu...mcm masa saja2 brhenti pd waktu2 trtentu....Hidup jgn diselubungi misteri.......!!!!!

aslam said...

manje:windu dan jam????
mungkin gak ad hbungn sbb abg mmg windu bby sesangat ari ni..

tp twori mana plak kata ni..dan bidang ilmu ap kalu nk wat kajian ttg ni??

kalu ad yg wat tajuk ni sbg tesis...kematu la otak depa..hahaha..
scientific ke menda ni???
ntah..pnin2

eyena said...

hak hak.. tak tau betoii ke tak teori tu.. aku main bagi jer yg kawan aku kata.. entah2 beliau tipu.. haha

misteri2..haha

eyena said...

kak nza:

huuu ni yg tambah2 seramm ni..hihi

eyena said...

aslam:

hehehe ayamoo kamu tanya kamu jawab sendiri.. hahaha

kamu laa dok rindu2 kat sayer yer.. patot laa misteri sgt..hak hak

aslam said...

rindu kamo sgt2 by...tgok jam..10:34..alamak..
hahaha

eyena said...

hahaha aduss bukan nombor lawa laa plak.. hahaha

aslam said...

manisnye hidup bersamamu by

HanzSensei™ said...

ijinkn ku berlagu buat kamu~
hahaha~xpyh r...
bgus..bole ba ko jdi editor..
novel jiwang r ak bgi...
bole ka?:)

eyena said...

hahaha apa laa hg ni.. yg pasal editor tu post yg atas laa.. hahaha ni citer pasal jam takde batry.. adoiii

aslam said...

jam xdak bateri???kisah yang berlaku dikedai bang ngah 3 tahun lepas..hahahhaha...
skang bang ngah dh guna bateri solar..
efficent...heee..yeke bang ngah?ntah...hahhahha