:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, October 13, 2009

cuti-cuti di port Dickson..

haaa ini adalah entry yg penuh dgn gambar.. haha.. jangan risau anda tak perlu banyak membaca.. just tengok je tau.. tengok jer..hihihi saje nak bagi kamu jeles.. ngee.. best tau p port dickson baru2 ni.. ni kali ke 2 aku p.. dulu aku p just naik kuda and menikmati keindahan alam je. tapi kali ni special.. sebab apa..?

sebab aku p dengan geng2 drama and aku ajak jugak kawan karib aku yang dua tu.. yakni yana and ekin..lalala aku and ekin dah sedondon dah..isk isk..

ni haa geng2 drama yang sporting semua.. haa pengalaman waktu ni laa katakan.. setiap orang mesti ada kenangan2 yang akan dikenangkan dalam hidup kan? aku pon sama.. ewah..



sakan tu kami berposing kan.. haa.. jangan salah sangka.. bukan laa model ke ape ni.. aku edit sendiri2 bah gambar2 tu.. and aku guna camera digital 7 megapixel jer..huhuhu


ayuh.. masa untuk bermain air..hehe syok tau. kami bahagi2 kumpulan and main tiup tepung cari gula2..lagi, main baling sambut telur laa belon laa apa laa.. byk.. haa

then buat istana pasir jugak tau.. ngeee

siap naik banana tuuu...

adoiii dijatuhkan kat tengah2 laut.. puas aku tahan nafas and pejam mata.. tau2 dah timbul jer..ngee pakai jeket laa katakan.. kalau tak tenggelam tak timbul dah laa aku.. berenang pon tak reti ni..isk2..

lapo lak past memain.. makan dulu naa.. nasik tapau dari dewan makan kolej kami..haha

adeh.. apakah itu? orang pasir.. haha baca doa laa kitaorg.. hihi.. lawak betul.. aween jadi wanita pasir yang hamil.. hak hak..

tah ape2 daaa..

oh no!! kepala manusia.. ngeee

aku pon mau di tanam ngan pasir gak. syok wooo.. mcm nak ido jer time tu..ngee

time nak g snorkeling ni.. aku ke yg bawak bot? waaa... percayalah.. aku tak bawak..hehe

no komen! haha aku suke posing.. maap laa yer.. ngee... jadi model untuk blog aku sendiri..haha.. kenangan ni.. mungkin satu hari aku dah tua nanti dah tak posing gini dah kan.. sebab aku jadi gemok ke ape ke kan.. haa.. ok laa da byk woo gambar aku..ngee makasih sebab membaca..

nanti free2 aku nak merapu banyak2 tau.. sekarang tak dpt merapu sgt coz bz daa study.. ok u all.. take care.. :)


19 comments:

comel said...

huhu bestnyer comel suka laut tapi hubby xsuka laut..nanti nak pujuk die la g skali pantai lpak2 jalan2 sambil pgang tangan ekekekeek

purple_butterfly said...

syok2 p Pd...
uwaaaaaa mekasih bebayk ye..
gambo2 sume cun2 especialy manje la...
hahai...ngeee

a kl citizen said...

assalammualaikum..

10 tahun lagi, bab cermin mata hitam tu yang mahal tu...

sI tEDI said...

wah!! neriah berposing!

aslam said...

manjeeeee..
jelesnyeeeeeeee.nk ikut.mggu ni p lgi dak?nk ikut.nk ikut..
heee

comel said...

heheheh pose yang sangat nice i likeeee

eyena said...

comel:

hehe amboii romantik tau kamu ni nak p berpegangan tangan dgn hubby kamu kat pantai.. isk.. hehe

kamu pon suke posing. i like too.hihihihi

eyena said...

purple buterfly:

hee nanti manje upload gambar yana yer.. ngeee

eyena said...

a KL citizen:

tu laa kak. agaknye laa.. sbb bukan senang 10 tahun lagi nak pose gitu..hahahaha

eyena said...

si tedi:

hehe posing yg meriah.. ayamoo terulang balik apa yg tedi cakap..hua hua hua

eyena said...

aslam:

hahaha tau pon nak ikot.. tak uleh tak uleh.. hihihi

Mawar_berduri said...

Bestnya pergi Cuti2 M'sia...dah lame tak pergi bercuti ....Hujung tahun ni nak pegi jugak....tapi nak kemana?...mmm...fikir..fikir.. =)

Mawar_berduri said...

Bestnya pergi Cuti2 M'sia...dah lame tak pergi bercuti ....Hujung tahun ni nak pegi jugak....tapi nak kemana?...mmm...fikir..fikir.. =)

eyena said...

heee alahai mawar berduri ni p jer memana pon.. ekekeee kalau p ngan "seseorg" ehem2.. lagi best..

honeymoon gitu..hahaii

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahahah eyena nanati bawak comel lak g bercuti tau..xkira nak itut nak itut gak ekekekekek

eyena said...

hehehe boleh aje laa comel.. ngee tapi comel kena belanje laa.. hahaha

aslam said...

heee.pd ader penyu dak?heee..
ingat nk amik gambaq ngn penyu la plak rase.heee

eyena said...

hahaha takdak laa.. kita kena p redang laa ada penyu.. nak? hehehe

amboii rela ambik gambaq ngan penyu dari ambik gambaq ngan cek noo.. jelesnyee kat penyu.huhuuh

LuLaaawen said...

emmmm pengalamn yg xdpt dlpekn...best sgt wlaupn kulit jd htam muka jd merah.....
haha...btol x k.aina..