:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, October 29, 2009

TAG dari mawar_berduri

salam semua.. kali ni aku masih wujud lagi ni.. haha baru je nak buka buku aku teringat janji2 manis aku nak jawab tag mawar_berduri. **bukan main lagi tu nama beliau berduri2 tu.. hehe kamu rajin2 leh laa melawat blog beliau.. mawar_berduri

ni tag yg aku perlu buat.. senang jak.. ahai lama sudah aku tak main tag2 ni.. isk..

ARAHAN

1. Upload gambar Candid anda

-sEkEping, dua kEping atau bErapa jE yang anda sukE
-tak kisah la sorang2 atau bErorang2 bEramai2..
-pastikan Ianya candid..tak mO yang kontrol posE2 ni..


ok2 aku dah upload bawah ni.. confirm aku tak pose2.. haa puas jugak nak cari gambo candit sebab aku selalunya bila org nak candit jer aku sempat posing.. haa tapi gambo bawah ni serious candit!! tolong laa percaya! hee


haa lokasi kejadian kat kampung aku. kat belakang umah aku bersama anak buah aku.. ngee

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


2.Nyatakan apa yang sEdang anda lakukan sEbEnarnya pada waktu tu?

  • oh aku pon tak tau nape aku berpelakuan begitu?
  • nak kata aku marah nak tampo anak buah aku tu, muka beliau cam tak bersalah jer! takkan kot..
  • nak kata aku nak mencari kutu ke ape.. gila tengah2 sawah tu! buang tabiat..
  • huu aku pon tak pasti apa yg aku lakukan.. aku tengah musykil sekarang ni..
  • mybe aku ngah nak ikat rambut beliau? ermm tak kot.. tah laa.. ekk nak muntah aku memikirkannye.. **aku tak layak jadi detektif..haha

huhu sory mawar, aku dah lupa apa yg terjadi.. candit laa katakan.. heeek..!


3. apa pErasaan anda apabila mElihat gambar candid tErsEbut?

oh aku memula berfikir2 laa bila tengok.. lama2 aku jadi terkebil2, muka berkerut.. maklum laa tak dapat jawapan apa yg aku lakukan kat budak kecik tersebut.. adeeh bimbang aku ada gaya penjenayah jer.. hak hak.

4.siapakah yang bErtuah mErakamkan gambar candid anda itu?

anak buah aku yang lagi sorang laa kot, alia nama beliau tu. budak darjah 5. haa dia dok main2 camera aku, masa bila tah dok candit gambo tu aku pon tak tau.. aduhaii..


5. tujukan TAG ini kEpada 5 oRang

yang ni yang aku lemah ni.. hehe coz aku rasa nak bagi kat semua orang.. haha ok2 special yer:

kak dylla :
of coz banyak potret2 candit ni..
ekopelancangan : gambo candit binatang2 pon ok!
nakamura kazuki : kome jawab laa yo..
tedi: haa candit laa dak itam ke dak utih ke..tedi bear ke.haha
aslam : kamu kan sultan pencen, blog kamu tak pernah update! isk!

dan para2 hadirin hadirat yang berminat.. hehehe...

tanda tanya (?) : ape eh motif aku dalam gambo tersebut tu? adeeeh..

18 comments:

ekopelancongan said...

alamakk!

nape ko calonkan nama haku sebagai jejaka terhemsem abad ni..

kan dh x pasal2 haku dh tekelik nokia ngan mecis kat blog ni..

maklom la darah gemuroh..

ngee!

eyena said...

hahaha tu laa pasal aku pon ak tau knp perkara itu berlaku.. haha

layan jer laa.. jawab jer..

hee amboii click byk2 tau.. untung2 nanti aku kaya leh g melancong..!!

***asyik2 melancong..haha

Nakamura Kazuki said...

hohoho gambar candit...nanti nak usha..sebab ambe selalu orang nak snap je terus tercontrolla hahaha

Mawar_berduri said...

terim kasih ye Eyna... hihi..tengok pic tu macam kamu sdang cakap kat anak buah tu "nanti besar belajar pandai2 ye " tu yang tangan cam nak usap2 kepala dia...hhuhuhu ...

eyena said...

nakamura kazuki:

hehehehe tu laa same laa kome ngan ambe ni.. hehe payah nak cari yg candit2.. hak hak

eyena said...

mawar_berduri:

hee boleh jadi gak tu kan.. hehe memandai je kamu ni mawar eh.. mungkin aku kata gini kot:

"eee geram kat budak ni macam nak lepuk2!!"

tapi muka aku penuh kecian tgk dia tak bersalah.. haha yer2 je ak.. eekkk

nza said...

bagusX3...kak nza pn msh ada tag yg blm dijwb.

eyena said...

hehe marilah kita menjawabnye bila free laa.. hehe

ikiqzana said...

cantik la gmbr candid tu.. suker negok..

eyena said...

mesti sebab ada sawah2 padi kan.. hihihi

aslam said...

syg tgah ukur tinggi kot...masa shasha bby dulu keciiiik je.tapi skang ni dah tinggi dh..musykil2...

misteri2..

ekopelancongan said...

motif ke lokomotif?

haku rasa la..

ko dah tejumpe pepijat beso penumbok ateh pale nak sedara ko tu kot..

hakhakk!

padan muke ko haku ketik selagi ada..

ngee..

eyena said...

aslam:

haha boleh jadi gak tu.. heee memandai jak!

cuma nape muka sya2 cam blur eh?

hahaha

eyena said...

ekopelancongan:

hahaha teruskan2 clik tu.bagi aku kaya.. aku suka melancong.. kui kui

haha teori apa laa kamu ni. pepijat apa daa besar penumbuk.. uwaaa... tipu!

aslam said...

pepijat sama cam hama..bley makan otak..matiiiii.heeee..hama resdung pun sama...habis la.hahahhaha

eyena said...

hahaha bahaya tol laa hama kan.. hahaha hang.. eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

memang cari pasal..!

ustazah dyLLa said...

uish...tetibe plak akak kena ni...mai sat, kak nk cubit pipi dia...

aslam said...

manje: hahahaha...pasal!!!ooo pasal!!!hehehhe...