:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, October 4, 2009

aku macam mimpi jer tau!!


assalamualaikum semua.. sory yaa kawan2 tersayang.. aku tak sempat g blog kamu untuk melepak seperti selalu.. esok aku ada test.. huhu tapi kan kawan2.. kamu rasa pelik tak dengan gambar mata kat atas tu? huuuu aku rasa pelik???? sape tu??!!


huh.. aku takkan percaya laa.. aku ke ni.. huuu tampar2 pipi.. huuuu nak kata mimpi tapi cam realiti je.. waaaa.. kamu lihat laa sendiri.. aku malas nak cakap dah.. aku rasa ini mimpi....





setakat ni apa kamu rasa.. loya? nak muntah tak? hahaha.. aku pon mcm tu juga.. haha

-weh gambar tu cantik siot..
err aku tak kata pon gambar tak cantik.. adoii

-habis asal nak muntah? siap loya2 lagi..?
laa nak buat camne dah aku rasa camtu

-alasan tak logik!
ok2.. aku nak muntah coz itu adalah aku..

-lah ok ape
waaa mmg laa ok, aku puji laa photografr tu.. haa aku rasa aku bukan aku jer tau..

-so jangan muntah lagi yer..
haha aku tak muntah laa.. ras nak muntah jer.. haha meh aku tunjukkan yang aku edit sendiri lak.. ambar2 atas tu adalah hasil kerja encik Faizal Riza.. terima kasih sangat kat beliau..

haa mari layan pic yang aku edit pulak... ngeee special to aslam ni..

*maaf sbb sibuk and tak sempat nak hubungi mcm selalu sampai kamu merajuk2.. uwaaaa... sory!*



kamu kata kamu suka mata. so terimalah mata yang kamu suka.. dari kerana mata.. hahahaha




ok sikit2 dah laa yer.. hehehe ada banyak lagi tau.. haha aku nak update ni.. tapi aku kena tido nant ada orang merajuk lagi.. huuu and doakan aku berjaya untuk test esok tau.. love u all... nite!!

pss: gambar2 ini adalah simpanan peribadi aku dan aku upload untuk kenang-kenangan.. harap maklum.. ngee

6 comments:

Edi Anje said...

Dr gambo mata turun ke hati.. nice editing

eyena said...

yep.. betul3.. i suka pic mata tu..hee

piNky LuCiA said...

waaa.. memang awk sangat suke posing sana sini.. kalah model.. ;p

eyena said...

haha tu laa pasal.. berat dah.. haha

The Guy said...

leh jd model tudung ni..

eyena said...

ngee.. takmo laa jadi model, tak reti posing.. uwaa waaa... oo ar malu kat org..