:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, October 4, 2009

aku bukan bangsawan, aku hanyalah orang..




chak!!! hehe memula tadi tu intro tu.. hee gambar2 roomate aku daa.. kami g taman tasik dan berpoyo di sana.. syok gak bosan2 dan tensen2 study kuar jejalan hujung minggu kan.. maka aku pon apa lagi, posing maut laa.. haa and aku cuba2 nak jadi photografer.. heee boleh ke?
layan gambar kat bawah ye....





setakat ni aku rasa cam ambik gambar pakai camera mahal plak.. padahal canon 7.1 mega pixels je.. hihi.. kalau laa aku ada banyak wang.. aku nak beli 1 camera yang best2.. hihi tapi aku bukan laa bangsawan.. haha mcm nak nyanyi lagu "aku bukan superstar" lak... isk2.. kenangan dengan roommate2 ni takkan aku lupakan..


me, dik aween, dik fara and tini..







dah.. jom balik jom..! hehe.. begitulah sikit2 picture yang sempat aku snap.. nanti ada pic lawa2 lagi aku nak upload sini juga.. esok2 dah tua mesti rindu saat2 ni kan..

to aslam.. kamu merajuk lagi ke.. uwaaaa jangan laa merajuk lagi.. kamu tengok laa kami p taman tasik.. kamu nak ikot tak? eheh..

6 comments:

piNky LuCiA said...

waaa... rajin sungguh upload pict.. aku hampeh malas nak upload.. tak tahu laa.. hahaha

purple_butterfly said...

amboi cunnyer...hope jage diri tau...beringat2 sokmo...

sI tEDI said...

kemain possing sakan!!

eyena said...

pincy lucia:

haha nanti i upload gambar kita yer.. hahaii

eyena said...

purple_buterfly:

jangan bimbang laa yunk.. nanti kita kuar mame lak yer..

eyena said...

si Tedi:
hak hak.. sakan laa jugak..