:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, March 2, 2009

PERSEMBAHAN DRAMA..!

hahai.. meh2 reramai dgr cerita ni.. hehe seronok tau bila kita ni join kelab2 or aktiviti2 kat koleh ke U ke sekolah ke mana2 je laa..hehe so i nak laa cerita aktiviti yg terbaru that i join laa.. hehe persembahan drama utk Hari Integrasi Kinabalu (HAIKI). hehe.. syok tau coz yg specialnya ada pelakon Negiria n Somalia..

haa so i ambik laa kesempatan tu utk skiping sepuas2nya. eh speaking..haha then i cakap laa kat internasional student tu "sorry if u don't understand me, just ask me and i will explain again" hahaha hantam jaa laa labu.. janji berani cakap kan..haha then samsudin from Negiria pon kata laa "owh aina, it's ok.. i can understand u and your language is good, u know why i said that? coz of language is, when u speek then i can understand u" hahai betul gak tu kan.. bahasa tu bila kita cakap org faham kita kan.

mcm i cakap dgn Summer laa roommate i from china tu. walaupun kadang2 pakat2 guna isyarat,kira bahasa laa jugak tu kan.. janji sesama faham kan. so i tak rasa rendah diri lagi laa..hihi syok dapat belajar kebudayaan orang gak. diaorang pun mcm kita kan, haa so disebabkan banyak cakap2 tu i tahu laa serba sikit about their culture. hehe so tgk jaa laa eh gambo2 kiteorg.







i belakon jadi org siam, LT jadi org cina, Saiful as org Arab,Ibrahim from somalia jadi org somalia laa.. Naufal lak org melayu kuno.haha umai?? jadi orang melayu asli yg kawin dgn Samsudin yang dari Negiria. mcm padan je? hahaha umai jgn mareh daa..
hehe syok laa diaorg semua belakon. tahniah geng2 drama termasuk teknikal yg mantap dari makndak suraya, shuhada, wani yg jaga lighting, tanpa u all tak bermakna gak lakonan tu.heh.. then sape lagi eh Anuar as runner, Ikbal jadi pengapit pengantin, nadrah as pengacara majlis,keron juga pengapit pengantin tak lupa jugak lina yg bersemangat sebagai nerator, lagi? emm ashraf sebagai mikrofon setting, tak lupa azree yg jga sound system, and Bashir from somalia yg banyak menyokong, then semua yg jaga probs n stage termasuk yang jadi tetamu kenduri.hahaha..tanks gak kat Ida coz bg i pinjam teddy bear..n geng2 semua, sekalung tahniah coz dapat pujian dari Prof Madya Dr Zulkarnain our pengetua kolej.. tahniah geng!!

3 comments:

piNky LuCiA said...

check blik tag kantoi from miss zana.. awk di TAG.. hahahahaha.. tahniah..

eyena said...

alamak! kena jugak ke?? haha nanti ada masa i jawab eh
hahaha

piNky LuCiA said...

hahaha..:)