:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, March 6, 2009

SALAM TERAKHIR BLOGKU

Aduhaii satu lagi coretan dalam duniaku ni.. hmm.. tgk2 kat laman Sarjana Muda Pendidikan Islam ada link nama "siti noraina hj Ahmad" aik?? blog aku ke ni?? aduii.. memang tak kisah daa kalau link situ tapi mula2 niat nak buat blog ni pon coz nak berhubung dengan family, nak share cerita dengan abang2 dan kakak2.. tetiba ramai kawan2 yg rupanya ada blog. start link2 tau2 masuk lam laman SMPI 07/08 lak..aduii bukan apa malu ah.. lagipun risau nanti orang fikir bukan2 kat kita kan. maklum laa kita ni jenis yg mcm ni kan. lagipun bila buat blog ni kan mcm serba salah laa.. hari ni kita post someting tapi sapa tau apa yg kita sampaikan tu tetiba orang lain tak suka.. hmm rasa cam down laa nak memblog lagi. mungkin ni antara artikal yg last2 kot. kalau ada pon past ni mybe yg skema kot.

haa yg mana yg baca blog ni dan rasa tak puas hati silalah clik kat butang X (pangkah) kat sudut kanan atas sekali tu dan keluar eh..haa.. mungkin kalau ada cerita tentang sejarah hidup je n aktiviti harian pun mungkin penulisan pun dah tak sama mcm sebelum ni laa kan. hmm maaf yaa kepada yg tak sependapat ke ape, harap dapat terima diri ini seadanya..dan kepada yang suka rasa santai waktu lawati blog ni terima kasih sangat2, memang itupun penulisan yg ada. sekadar jadi diri sendiri. tapi lepas fikir banyak kali, nanti kalau ada yg salah faham tak best laa kan. hmm buat masa ni memang rasa macam tak mau dah laa jadi penulis blog.mcm banyak keburukan je kan. dah laa kita ni jenis sensitif dan beremosi.tak sesuai kot cara kita sekarang.

alahai macam nak merajuk tapi tah pada sape laa rajuk ni eh..rasa mcm mahu dipujuk tah siapa yg mahu pujuk sebab sape2 pun tak tahu nape kita merajuk..apa laa eh kita ni kan..huhuu sedih2 tapi sape eh yg mampu selami jiwa kita eh.. rasanya kita manje sangat kot kan.. tp tu laa mcm kemanjaan yg tak kena dengan orang.cuba nak luahkan rasa sayang tapi seolah2 tak siapa yg faham. hmm yg penting kita tahu kasih sayang kita ni. untuk mak ayah, adik beradik semua,kawan2 kita sayang sangat2. cuma kita rasa kita tak layak nak jadi yg terbaik.tu je.kita nak minta maaf dan ampun atas segala silap salah sepanjang kita menulis,kalau ada yg terguris atau tak suka cara kita..hmm tah laa..

hmm kita lebih suka sowang2 laa.. so setakat ni, kalau ada mood ada laa..kalau takda maka berakhir disini laa kot. yang baik jadikan pengajaran, yg buruk jadikan sempadan.. wassalam...

2 comments:

piNky LuCiA said...

ni kenapa plak ni? knp org smpi plak nak menyemak? suka hati org laa.. depa ape plak nk jugde org? ape hak? biarkan dorg aina.. awk ni laa.. jgn laa amik kira sgt kata2 org.. nape pun ag mulut.. mmg tak ley tutup.. waaa.. pnjg laa plak membebel.. hehe

eyena said...

hahaii.. mungkin pengalaman lalu kot buat i jadi ada satu mcm fobia n trauma tau.. takpe past ,ajok ok laa..hahaii