:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, March 12, 2009

KE SUNWAY PIRAMID.. fuh..!

tgk laa eh gambo2 kiteorg jejalan.. ahaii posing tu jgn lupo.. hehehe


hahaii.. meh nak citer pasal jom jalan2 pulak.. bebaru ni kira minggu lepas laa aku, ekin_naim, yana, and summer my roommate from china tu kiteorg g sunway piramid.. g relaks2 laa katakan..





bila asyik kuliah, tutorial, kelas, kuliah lagi, agsimen, fuh pening kepala tau.. so jejalan dapat laa relaks2 sikit otak.. hehe tp yg jadi tak relaksnye mahal daa tempat tu.. nak main ais tu pon dah RM31.. haha firs2 aku n summer gelakkan ekin, naim dan yana coz terbantut diaorg nak main ais tu.. haha dgn bangganye aku ajak g masuk lam sunway lagoon. kan ke banyak kan park2 kat situ.. tau2.. fuh..! lagi mahal, singgle park je pon dah RM45. haha tu ada byk pilihan laa.. samada nak masuk ekstreem park, screem park or apetah ala2 safari park laa..jdnya mereka bertiga plak gelakkan aku n summer.. cis.. hahaii.. xpe2 yg paling syok set yg RM90 tu boleh masuk semua park.. esok2 dah kaya leh laa p.. hahaha

hari tu kiteorg p tgk dari luar jaa laa.. haha kecian kan.. tp takpe kiteorg teruskan perjalanan ke Masjid negara, tunjuk kat summer la tentang muslim culture lak. then g Taman Tasik Perdana, then g makan2 satey kajang kat putrajaya.. hehe.. best woo.. so kepada sesape yg nak jejalan jauh sikit tu leh fikirkan laa budjet kalau nak g sunway.. hahaha

1 comment:

bos hehehe said...

sapa freehair tu?
kem salam haha