:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, March 24, 2009

JUMPA AIMIJAR

hehehe sorry eh lama tak post2 ni.. actually terlalu bz laa. ok2 meh2 nak citer sebelum balik kampung sebab kenduri hari tu kan aku jumpa dengan Aimi Jarr artis vateran kot..hihii kira aku letak gambo dah laa eh. pasal tak leh citer banyak2 ni sibuk ni.huh.. ok2.. then pastni aku citer pasal Malam Anugerah Kinabalu kat Sunway Piramid n citer nape aku tak melawat blog minggu lepas?? n kepada Ex-Um yg mintak artikal pasal nak bg blog cantik, aku buat past ni..ok?? so meh2 tgk aku bergambar kat skop production. cari2 maklumat untuk bentangkan agsimen tak lama lagi..huhuu

ni bawah ni buktinyee aku bebetul g skop production. tp bukan nak p jadi pelakon tau.. isk2
kepada Ayahanda Aimi Jarr.. terima kasih sebab banyak bagi maklumat.. ayahanda? yer laa beliau yg suke tau. dah laa mcm ayah2 dah.. tak caya tanya Yana yg jugak g sama hari tu.. hehe.. terima kasih banyak2 yana teman aku..hiiiiii ok..
adios amigos...!!!

5 comments:

Zuraida jemain said...

fuyooo. na tak jumpa yusod haslam ke..

eyena said...

yusod haslam?? hehe oo yusof haslam eh.. jumpa.. namanyee je laa.. tp kalau muhammad aslam sebulan 2 bulan sekali jumpa jugak laa..hahaha

Zuraida jemain said...

muhammad aslam? sape tu tak terkenal pung he he he

Zuraida jemain said...

muhammad aslam sapa tu doktor,lawyer, majistret, ahli music? pantang datuk nenek ku ahli music..sabariah sabariah

eyena said...

hahaha.. beliau bukan ahli muzik sebarangan ibu.. beliau ahli muzik yg cakap je dengar mcm nyanyi..hahaha.. eh ke nyanyi je dengar mcm bercakap-cakap??!hahaha.. habis laa kalau beliau dpt kenalpasti ada yg mengumpat beliau..hahaha