:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, August 9, 2009

takda MOOD

sebelum tu aku nak ucapkah TAHNIAH kat follower aku yg ke 100..
ahaii.. macih sbb sudi singgah2 sini.. aku hargainya.. kelak aku ada mood aku kasi hadiah kat kamu2 yg baik dan selalu berada di sini mengintai hidupku di sebalik tinta2 yang aku coretkan ni..
huhu sory eh hari ni aku takda mood laa nak merapu or citer ape2 kat entry ni.. huhu
aku rasa cam penat laa.. sakitkah aku?
entah laa..
mata pedih2 je.. badan sengal2..
sakit...
h1n1?? bukan laa.. aku tak demam pon..
cuma sakit..
sakit..
mak cakap camne eh..
camtu laa..
blog.. 2 hari aku tak buka.. wireless takde.. huhu
hari ni je aku baru buka.. tu pon malas je nak buat apa2 entry..
rasa camne tah..
mcm semua tak kena jer..
hmmm.. susah..
ok laa..
daaiii
:-(

12 comments:

<< s| tED| >> said...

kalau sakit jumpa doktor secepat mungkin :)
penyakit malas tu!! :P

Fakir Andalusia said...

tu sakit sebab xde wireless tu.
internet sickness..

by the way, terperasan yg your date kat post tu dia tulis undefined.

set jer ke date panjang dekat post template tu. contoh cam (september, 13 2009) nnt mesti kuar nyer tarikh tu. untuk tarikh je tau.

yoro okino said...

wat sesuatu yg happening..
tengok wayng ke..
kuar g jalan2
shopping...hehehe
sure ader mood balik nyer

ustazah dyLLa said...

ksian...ksian...ksian...tido je dik oi....wahaha

chipsmore said...

now kalo sakit..esp demam..cepat2x la g klinik...konpom dapat mc seminggu..hehe ;)

Monkey D Luffy said...

aku nak hadiah PATUNG TEDDY BEAR dengan BANTAL LOVE

hahaha

eyena said...

macih yaa kawan2 sbb bg aku penghangus semangat.. love u all.. mmmuuuaaahhh..

eyena said...

ted| : ERR mmg penyakit malas2 ni.. cam paham2 je kak ted| ni tau.. ahak

eyena said...

Fakir Andalusia : hahai takde tarikh kan.. da try buat tp xdPT xtau nape..huhu

laki cikgu kimia said...

wuit! jgn malas2!

a kl citizen said...

penyakit malas dan takde mood memang penyakit yang sentiasa ada...
doa semoga cepat hilang dan cepat sembuh

syahbandar87 said...

eh knp penghangus semangat plak??
:)