:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, August 31, 2009

saja suka-suka jer ni..

MyEm0.Com ahai.. oleh kerana aku boring hari ni tak buat apa2.. MyEm0.Com .. huh boring..! aku telah mengedit cbox blog aku.. haha aku dah letak memacam icon kat situ.. hehe..

hehe aku tersengeh sendiri tengok ikon2 tu tau.. ahak, aku kan hari ni kan...MyEm0.Com.. aku tido and makan.. then tido.. makan? err maksud aku makan time sahur tadi.. aku puasa laa.. hehe.. tak baik tau anggap aku tak puasa.. ngee..MyEm0.Com .. *muka tak sabar nak buka puasa.. haha..

************************



maka oleh kerana keboringan aku hujung minggu yang panjang ni, aku telah mengedit2 plak gambar2 yang tersimpan lam laptop aku.. just upload untuk buat tatapan aku.. mana tau, satu hari nanti aku dah tua2 dapat laa anak cucu aku tengok aku yg diva ni.. MyEm0.Comhaha.. menyampah!

so aku saja jer sesuka nak test aku kreatif or tak.. dulu pernah berminat lam sains komputer gak.. tapi last2 aku sikit pon tak belajar pasal tu..then aku explore sendiri jer.. yang penting tak putus asa untuk mencuba kan..


me and him.. kuar beli baju untuk raya and untuk majlis ... err majlis apa..? syyyhh.. rahsia.. nanti laa aku citer.. isk.. MyEm0.Com

adoii.. aku pantang betul dengan camra.. ahaii.. sabar je laa..

dia pon nak posing.. ngee.. lalala MyEm0.Com

hehe.. alang2 dah nak merdeka ni kita melawat Tugu Negara sat.. eheh.. cam pelancong asing yang terbang ke Malaysia lak.. MyEm0.Comahaii..





ok laa aku dah tak larat nak edit gambar dah.. hehe..

terima kasih to aslam yang sudi jadi model lam entry aku kali ni.. hehe.. and thanks to u for everything..MyEm0.Com ahaii.. tak tau nak ckp cane lak.. tahun ke 4 dah ye kita.. 31 ogos 2006 dulu me as your fren.. now 31 ogos 2009 me as your.. err.. syyhh.. takde ape2..

ok laa semua.. macih sbb membaca sampai last kalimah ni..



assalamualaikum... selamat berbuka puasa.. eheh..MyEm0.Com

8 comments:

aslam said...

cam xcaya cek kt situ...
hehehe...
kodeknye rasaaaaaaaaaaaaaa...

selamat merdeka....
cantiiiiiiiiiiiknyer syg abg niii...
hehehe..

sI tEDI said...

majlis apa? apa? apa? apaaa?
eh eh.. emo lak..
ekekekekek

majlsi ehem.. tau.. tunggu kad! la la la

eyena said...

ahak.. terkontoikah aku.. rasa cam tak cakap pape je lagi,, ngee malu2..

ngee..

Monkey D Luffy said...

bf ko ker tu ;p

eyena said...

haha.. bukan bf laa.. bukan jugak pakwe.. tapi.. err.. ehem2.. ngee.. syyyy nanti aku bgtau.. hahahaha

ustazah dyLLa said...

kapten jeles...~ahaks...dik..wah...tahniah2...~ngee...akhirnya bersatu jua...bgus laa...jgn lama2...bnyk cobaannya...

eyena said...

hahha.. ada2 je kepten tu.. ngee

ooh ya.. doa2 la semua dipermudahkan.. insyaAllah..

piNky LuCiA said...

aina.. aslam nmpak makin berisi.. suka hati laa 2.. hehehe

tahniah..