:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, August 11, 2009

PROSES tukar layout

hahaha. aku ngah syok tukar tmplate blog ni.. aku da nak kasi update sikit.. takmo dah yg klasik tu..

waa mst aku rindu layout dulu2.. hihi tapi takpe past makeup2 ni.. kalau rasa tak lawa kang aku tukar cam dulu balik.. sory lam proses tukar ni..

compom tak lawa lagi.. ngeee sory..

selamat tinggal tmplate lama.. ahaii

9 comments:

<< s| tED| >> said...

try slow2 aina.. InsyaAllah boleh...

Destinasiku said...

mcm serabut skit je...hehe jgn mare kata pn kotak comment. akak pun layout basic je..kira eyena punya better than me.

pelan2 ubah balik hehehehe

eyena said...

yer laa kan.. serabut ni.. adoii camne nak ubah tah.. hahaha

ustazah dyLLa said...

ok le ni...akak tau HITAM itu menawan...hahahaha... :p

ijad said...

tukar dan tukar...takut nanti data-data lama akan hilang..

Monkey D Luffy said...

mana2 pun cantik

Fakir Andalusia said...

adoi,

dia pun tukar layout juga.
baguslah.
asyik design sama je, hilang semangat nak hapdet blog nnt.
tapi kan, kenapa mesti hitam juga ye.
biru ke, oren ke, xnak ke?

aslam said...

oh noooo.nak yg lama..nk yg baru..nk yg lama..yg baru..

hitam mutu, keunggulan!!!
bukan perillys la ni..

ni motto tersendiri..

kita suka tamplate hak ni...

eyena said...

hahaii ok dah tu.. ngee tak larat nk godek lg dah.. haha