:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, August 28, 2009

PERHATIAN : contest mudah untuk semua FOLLOWERS..!!

ahaii.. aku dah buka contest ni start 26 ogos 2009 sampai laa 26 september 2009 ataupun masa raya ke 6.. dan hadiahnya adalah pendrive 4 GB untuk tempat pertama..!

berikutnya ada hadiah ke 2 dan 3 jugak.. pendrive 2GB dan 1GB..

yang saguhatinya pon ada.. jangan bimbang.. ngee.. dan arahan contest ni amatlah senang..

1.just tiru salah satu dari gaya 3 gambar yang diberi jer..

2. then hantar gambar anda ke email aku eina_nana87@yahoo.com and bagi alamat serta no phone untuk memudahkan aku kirim hadiah kalau kamu menang..

3. jangan lupa jadi follower aku terlebih dahulu kerana contest ni sah kepada semua followers tak kira sape pon..

and aku akan update list peserta kat sini.. post ni.. ahaii.. click gambar bawah ni untuk lebih jelas!


just click kat image atas ni untuk arahan simple yang aku sediakan.. senang dan simple! (gambar anda tak semestinya 100% sama cam aku dari background, warna baju atau sebagainya.. i just need your style!! gaya yang hampir2 cam gambar2 pilihan tu.. ok?!)



so aku tinggalkan contest ni.. and aku akan buat banner ni kat sidebar aku.. just click situ untuk maklumat terbaru pasal contest ni yer..




ok my followers yang terhebat semua..!!

untuk maklumat lanjut jugak go to : http://eina-nana.blogspot.com/2009/08/perhatian-untuk-semua-follower-aku.html



selamat menyahut cabaran contest ni.. dapat hadiah free tu.. hehe.. ok!!!





list peserta setakat ni:

6 comments:

<< s| tED| >> said...

aku tengah mengedit... ekekekekek

a kl citizen said...

selamat bercontest...
akak ni bab contest ni malas sikit...
tapi tau, ramai yang kat luar tu yang pasti tak lepas peluang, kan

khairil said...

hehe, kalu sempat nnt nk join

suehaz4429 said...

aina...aku nak join gak...ngeee~da siap aku gtau erk..hik3...
klo rajin arrrrr....huhu

eyena said...

join laa weh.. takde pserta lgi..ngee ada pluang nk menang ni..

suehaz4429 said...

weh,da dpt lom gmbar tu??hi3...