:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Wednesday, August 12, 2009

Dah SIAP dah pon..


chak!! hahaha kali ni blog aku berwajah baru.. ngee.. puas aku godek2 semalam.. ahak

bawah ni blog aku yang berwajah klasik dulu. eheh.. masuk ni baru 2x aku tukar template tau.. aku sayang nak tukar yg lama tu coz ianya lebih unik.. tapi memandangkan aku dah jemu kan, aku tukar laa jugak..



taraaaa!!!

ni yang baru sudah menjelma.. ianya nampak lebih brutal sikit.. heheh




harap2 ok dah laa ni.. huu.. syok gak proses blog ni.. cuma aku compius nak pilih warna apa as a tema laa..


oren ke pink?? haha.. memula aku nak buat warna pink.. tapi kan..


tapi.. aku rasa aku tak laa selembut warna pink.. walaupon aku minat pink..


isk... so aku pilih laa oren.. tapi kan.. ada org ckp gini kat aku..


"ish asal warna oren? tau tak mcm bangla!"


hahha musykil jugak aku dgn kata2 beliau.. sentap tu.. haha.. tapi aku tak kisah..


tgk laa org yg kata tu.. aku nak belikan dia baju warna oren nanti.. hehehe padan muka..


ok2 aku nak p umah kakak aku petang ni.. then 16 hb p tengok naim, anak buah aku yg gitu2 tu konvo.. aduhaii.. dah konvo pon beliau.. isk2..


********************

haa ni bawah ni gambar kenangan masa birthday yana 2 minggu lepas.. aku baru dapat upload.. ngeee.. aku letak ni special kat Naim and kawan2 baik aku yg lain.. ahak..

sukenyee kan zaman kat kampus gini..

cuba teka nape aku jadi gitu? adohaii.. ni sbb Naim suka sangat menyakat aku.. kan ke dah tak elok kan gambo aku.. aduss..

apapon aku wat entry ni aku rojakkan cite time birthday dengan template baru ni and aku nak ucapkan kat naim selamat konvo laa yer.. is is is anak buah dulu yang konvo..

tak aci betul kan.. ngeeee.. apapon i'm happy coz ada saudara mara and kawan2 yang baik2.. termasuk rakan2 blogger yang selalu bg aku penghangus semangat sekalian..

so aku nak p Johor drive petang ni g umah abang Mie, my brother anak ke 6 lam our family.. and mybe lam seminggu ni kalau aku tak update rindu2 laa aku selalu eh.. hehehehee..

15 comments:

aduka said...

cun cun! ske la banner kat atas tu.. =)

nza said...

slmat ke alam blog baru...tahniah2...very nice..

<< s| tED| >> said...

aina : macam mana nak keluarkan followers banyak2 kat atas tu??
aku nye sikit jek..

KhairiL's said...

smart background blkng ni
calourfull

ustazah dyLLa said...

ahaks...cun le ni...hitam vs oren...

Monkey D Luffy said...

cakap ler ko peminat oren @ bangla

'AQILAH said...

paling xsuke edit blog

chipsmore said...

nk kekkk..lame x makan kek..hee ;)

Razman said...

"ish asal warna oren? tau tak mcm bangla!"

saje nak bg ko sentap lg skali..

a kl citizen said...

cantik layout ni...
saya suka oren

aslam said...

oren ke pink??
hahaha...

tapi menarik la plak kaler oren ni..hehehe

selamat bercuti utara selatan..dalam cuti ni dari kl ke johor ..kl blik..then blik kg..bestnyer..hati2 dijln..

syahbandar87 said...

hye kak..blog yg menarik..
:)

piNky LuCiA said...

waaa... berwajah baru.. tomey....

rini baru ade masa nak blog walking.. setelah lama ku tak jengjalan cuci mata.. huhu

eyena said...

macih2.. haha..

kak tedi: letak je yang follower tu kat atas post.. nanti sure kuar byk2.. masuk layout, page elements, arrage page elementa, ambik yg follower tu bwk kat atas blog post..hehe try laa eh..

macih semua yg sudi dth komen2.. aku baru leh jwb coz baru update.. sowie semua..

purple_butterfly said...

huhu... sayang aina..... saje kacau