:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, August 24, 2009

bangun sahur semua..!!

chak!! assalamualaikum.. ehem2.. malam tadi aku nak citer pasal perjalanan aku ke Johor. tapi aku tertewas past trawih and tadarus.. haha aku lebih mementingkan tido kot.. ahaii asal aku letak gambo kanak2 sedang cium pipi aku?


sbb itu adalah anak buah aku yang entah ke berapa puluh.. aku pon letih nak bilang.. yang penting anak2 buah aku tak kira kecik besar tua muda semua manje ngan aku.. ngeee

jab aku kan bila tengok gambo atas tu aku teringat 1 gambo tau.. TaaaRaaa..!!!

hehe mcm sama tapi serupa tak? hihi tu gambar Irdina Atirah yang sayang sgt kat aku.. hahaha.. tu gambar hampir dua tahun lepas.. dan hari tu kat Johor Irdina sekali lagi manje2 ngan aku.. ahak..


dah besar pon anak2 buah aku ni.. isk..


*********************************





hahaha seperti selalu kalau g umah abang Mie and kak ida mesti bawak aku g shopping.. mmg tau depa ni.. dah laa aku mudah rabun.. eh bukan mudah rambang mata.. isk2..

"tahan aina tahan.. jangan beli apa2.. hahahha"


ahaii mmg aku ada koleksi anak2 buah yang comey2.. ngee tengok laa sape maksu diaorg.. hahaha ok2 tgk laa sape mak ayah depa.. dan sape maksu depa jgk.. hihihi

zaaazzzz!!!!

tengok laa baby baru.. ehem Insyirah nama diberi.. comey.. hahaii geram je cam nak gigit2..aduhaii..






ngeee oh comeynyee kan.. haha gambar kat atas ni masa tunggu2 nak makan nasik beriani Gam batu pahat.. haha.. sadap?? lagi mau tanya kaa.. isk syok betul..



ni plak dah hari ke 2.. aku pon dah nak balik KL tengok anak buah aku konvo.. Naim laa sapa lagi.. past ni laa ada masa aku cite pasal naim lak.. ngee



byee semua.. ni masa kat umah nenek kak ida aku.. ngee.. aku drive jauh tu.. dari KL ke ayer hitam, balik lak singgah kat tangkak.. shopping cikit kan.. ngee


lupa nak bagitau.. aku p bukan laa sesorang.. pastinya berteman.. ewah.. thanks my fren Yana.. yang teman aku g umah abang aku.. ngee.. glup!! cantinyee dia posing.. cumil2.

.

*****************************


jom aku kasi satu cerita ceriti.. hihihi.. tak tau laa sapa yang teraniaya ni.. huuuu aku kan letih memandu.. si Yana lak suke hiburkan hati aku.. untung bawak yana, takde laa aku penat or mengantuk sangat kan.. nak di jadikan story kan..



"aina, cuba tengok tu mamat tu.."



dan aku pon tengok laa.. isk.. dasyat betul laa gaya dia..



"hahahaha awat dia bawak moto lagu tu yana..?"



"mana laa aku tau.. aku nak ambik gambo beliau leh tak?"



"hahaha boleh2.. cepat2.. aku slow ni.."



"hahahhahhahha....dia cam boring je bwak moto tu.. tapi mmg style laa..!"



hahahaha gitu laa citernye.. cian kat mamat yang telah aku popularkan lam blog ni.. just kidding jer.. takde niat pape.. just nak kongsi dgn kawan2 aku je aksi menarik beliau..



kepada yang boring2 bawak moto aku tak kisah kalau u'll nak tiru gaya tersebut.. tapi kalau selisih dengan aku dan gambo kamu di snap jgn mare eh.. ngee jahatnye aku.. hahaii



anyway waktu sahur pon dah habis.. aku create entry ni pon coz nak tunggu subuh.. past subuh nak golek2 sat then p kelas.. ahai.. rutin2.. layaaaaan....!!

9 comments:

<< s| tED| >> said...

banyak budak budak comelllll!!!
selamat berbuka

eyena said...

hehehe yang mcm mak budak ni comey tak? haha..

mEiZ SHA said...

fuyoohhhhh rempit!!
:)

eyena said...

hahaha.. hebat kan.. haha

fndrocka said...

kamu ini pemakan budak yee

eyena said...

hahaha penggigit budak.. ngee

aslam said...

dlu abg dkung dina..tapi dia tgok pelik..cam xpenah tgok kot..
hehehe

skang dina dh besaq..dh jdi akak dh..

bestnyer dpt jln2 umah abg2..

ima acih by ngn oley2 dari tangkak..
uka angat2!!!

nnti nak agi eh..
hehehehe

eyena said...

hehe malu i.. ngee

purple_butterfly said...

hehe... cun2 yg pink 2...auwwwww meacih ko bwk aku jejalan... cumil suke la manje.. nati manje bwk lagi eh jalan2... rindu kat kad ida n budak2 tu....rindu serindu2 nya... waaaaa