:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Wednesday, August 26, 2009

PERHATIAN : untuk semua FOLLOWER aku..!!

ahaii seperti yang u all baca tu.. ini ada 1 pengunguman untuk u all sekalian.. my followers yang terhebat sekalian.. dengar ini.. aku dah fikir 1 contest untuk u all.. sure mudah je!

aku memang bermurah hati sempena puasa dan raya.. eheh.. nak kasi special hadiah kat pemenang.. yang tak menang pon jangan bimbang aku akan buat 1 entry khas untuk korang jugak..

oleh kerana ni contest pertama aku kan.. aku akan bagi hadiah kat pemenangnye melalui kiriman post.. dan aku akan popularkan blog 3 pemenang kat sini.. ngee

contest cane? senang je pertandingan ni aku namakan sebagai...

TIRU MACAM AKU : SAMA TAPI TAK SERUPA

arahannye:

just tengok 3 gambar contoh yang telah aku upload.. so tugas u all adalah meniru gaya seperti gambar tersebut... cuma PILIH SATU je gambar yang u all rasa u all dapat snap sama gaya cam yang aku upload ni..


pilihan 1.
gambar kucing (or apa je haiwan yang korang suka) letak tangan korang cam yg aku buat tu (tapi selain tu korang boleh buat apa gaya pon janji ada tangan manusia and seekor haiwan, kalau hampir serupa dgn gaya gambar aku bwh ni lagi baik)..


kalau rajin edit laa.. ganti tulisan merah yang from : aslamsuhaimi.blogspot.com dengan nama blog u all.. dan MESTI ada to : eina-nana.blogspot.com and perkataan setitip bingkisan di jendela hati contest..! mcm gambo di atas tu..

mudah je.. agak2 malas nak edit kan.. just letak je from : nama blog korang and to : eina-nana.blogspot.com


pilihan 2.

gambar posing u all.. (agak2 cam 2 gambar bawah ni laa..) kalau gaya u all lagi menarik lagi baik.. (kalau tak mo gambar u all sendiri ambik je gambar sesape jer yang u all suka.. asalkan gaya2 lebih kurang gambar yang aku sediakan bawah ni..)

syaratnye sama cam aku dah bagitau sebelum ni.. letak kat gambar tu alamat blog u all and alamat blog aku.. simple..!


senang je kan.. tak payah susah2 edit mcm aku pon takpe..(kalau buat kasi lagi serupa lagi bagus) janji ada gaya yang sama or hampir serupa cam salah satu dari 3 gambar yang aku upload tersebut and tulis alamat blog kita sudah..



emm susah ke tak eh? senang je kan..



p/s:


1. penyertaan terbuka hanya kepada follower2 aku jer.. yang nak join tp lom follow, anda bolehlah berbuat demikian.. hehe


2. hantar gambar anda ke email aku : eina_nana87@yahoo.com beserta alamat and no phone u all (untuk memudahkan aku hantar hadiah kalau korang menang laa)


3. kalau u all malas nak antar kat email aku, u all leh post gambar tersebut kat blog u all then maklumkan kat aku supaya aku dapat ambik gambar tersebut dari blog korang.


4. jangan lupa alamat blog u all mesti ada di gambar yang bakal u all antar kat aku. supaya aku dapat cam gambar tersebut berasal dari sape.


5. pemenang akan ditentukan dengan melihat gambar yang di hantar, semakin serupa gaya gambar anda dengan salah satu gambar dalam contest ni, semakin besar kemungkinan anda untuk menang!


6. sebarang pertanyaan lain atau bangkangan dan cadangan sila komen kat "penghangus semangat" bawah ni yer.. selamat mencuba..! jangan lepaskan peluang ini.. hadiah menarik menanti anda..! berani..? cubalah.. memang berbaloi.. hehe


nota kaki: tarikh tutup penyertaan akn diberitahu kelak..

31 comments:

<< s| tED| >> said...

bila tarikh tutupnya ni? ekekekeekke...

eyena said...

buat masa ni nak tengok penyertaan cane..

kalau boleh sebelum raya.. tp kalau takdak sapa nak masuk past raya laa.. ngee..

masuk laa tedi bear.. ambik gambo kucing2 kamu..hahhaha

miss norafizan said...

sy nk msuk jgk..:) nk adiah!! ;p haha3...tp kucing sy da mati...:(

Cik Peanut said...

huhuhuh...
amik pic ek?
nge~~
kalau bagi peanut free je menang kan best..heheheh

aslam said...

mana aciii!!!
awal2 dh xbagi cek join...
hahahaha

cek pun nk join jugak..
ad banyak koleksi gambar yg sama mcm gmbar contest ni..
hahahha..

<< s| tED| >> said...

ekekkekeke.. InsyaAllah...

eyena said...

hehe.. aduyaii..

encik aslam : anda adalah juri.. takleh masuk.. hehehe


cik peanut :

masuk jer..hihihi u kan suka posing..


miss norafizan:

ahak.. cian kamu.. takpe kan ada pilihan ke 2.. so posing laa gaya cam mana pon.. agak2 menarik.. ngee

yoro okino said...

uish
mcm ssh jer
huhuh

piNky LuCiA said...

waaa... aslam juri ke? hehehe.. nak masuk.. tapi tak reti laa bab tiru2 gambr ni..

lgipun gaya i tak sama laa ngn gaya u yang sangt ayu itu.. huhu

eyena said...

haha mudah jer.. ambik gmbo je pon tiru gaya i.. haha past tu antar kat i.. mana susah..

aslam said...

yoro okino:kita tukar blog sat.
pas dpt aiah kita tukaq blik..
amcam?kira ok ka?heee

eyena said...

pinky lucia:

alaa u tiru laa gaya aslam yg tak ayu tu.. hahaha..

aslam said...

pada la hang kata kt aku...
kalu aku ayu..cnfirm hang xmo kt aku..
bek aku xayu..
dia nk kt kita..
trrrrrrrrrrrr..
bhgianya rasa

Luth Textile said...

wah wahh.. macamtu ek.. nak joinnnn

ber_uwang said...

adiahnya boleh bertunang sama cik eyena ke... nak masuk juga la..


mana la kemera ni nak posing ala ala gitu...

'AQILAH said...

cool nyr...bile ea last day?nak masuk ni...

nza said...

eeeeh, kucing tu sebijik mcm si Murat kt blakang umah kak nza...rindu la kt murad cz skrg kak nza family sdg holidy kt klate..eeemmm, sapa le bagi dia mkn nnti..

eyena said...

yer2 join tau..

Aqila : tarikh tutup past raya ke 6. nanti i update..

luth taxtile : masuk2.. sape jadi yg 1st aku bagi markah lebih.. haha

ber_uwang: cepat cari camera.. camera handset pon takpe aih.. :)

ween said...

Wah,
mau join!
tp kucing sy kaler putih.
xbole la tiru 1st pic. heh.

sy perempuan.
pic ke-2 lg la ta bole.

herm herm.
pic ke 3 okey!
tp xada baju kurung pink.
huaaa.

eh tiru gaya je kan?
background color sume xsama
tape kan kan?

:DDD

eyena said...

ahaii.. tiru je gaya mana2 pon takpe.. hehe warna backgrond and semua2 tu takpe yang penting gaya.. bagus2.. cepat posing.. hehe

ustazah dyLLa said...

akak comei sngt laaa...payah sungguh nk join ni...urm...nti akak tny bos akak dlu ek...nama bos akak ustazah dyLLa...dia 2 garang tau...eeei...takut akak dibuatnye...~ngeee

Mawar_berduri said...

Cam best Je Contest ni ....

eyena said...

ngee masuk laa.. ngee

ikiqzana said...

kena ambik gmbr ni.. contest??.. akan ku pikirkan ye...

HonEyBuNNy said...

waaa...ila join..nak2....tgu tau....nti ila tgkp gmbr tu..pilih salah 1 ja kn??hehheh

HonEyBuNNy said...

waaa...ila join..nak2....tgu tau....nti ila tgkp gmbr tu..pilih salah 1 ja kn??hehheh

eyena said...

ngee silakan.. amat dialu2kan.. ngee

aslam said...

hangat nmpak keadaan di sini..dh berapa ramai yg htar penyertaan??
hehehhe

eyena said...

belum ada yg menyertai laa tuan juri, hahaha

Mawar_berduri said...

ala....nak join...tapi tak jumpa lagi binatang yang nak dijadikan modelnya..hihihi...Kucing jiran sebelah dah lame tak kuar rumah ..ahax...insyaallah nak join ble ade gambar yang sesuai ... :)

eyena said...

alaa ruugii