:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, February 28, 2009

HARI PERNIKAHAN ADIKKU






























Mohd Fakhrurazi bin Haji Ahmad, "ya"





aku mewakili wali nikahkan dikau dengan Nurul Suhaida bt Johari dengan mas kawinnya 2 ribu 8 ratus 84 ringgit tunai..



"aku terima nikahnya akan diriku dengan isi mas kawin tersebut"
lebih kurang gitu laa kot agaknya lafaznye..hehe tu pon apa yg i dgr laa sambil2 ambik gambo n kalut2 makeup adik ipar..hehee


tgk adik i tu berseri2 je dah lega laa tu sekali lafaz je tu.. ahai i je berdebar lebih2 time tu.risau gak adik tersangkut2.. mujur ok je, tp kadi suruh akad sampai 3x..hahai







semua hantaran 7ribu 8ratus 84ringgit laa kalau tak salah.. tu adik datang kat Aida untuk ambik tanda tangan, hahaii.. tetiba i rasa adik i dah dewasa rupanya.. ahaii..
Aida setelah bergelar isteri bersalaman dengan suami dalam upacara membatalkan air sembahyang..

kucupan kasih Adik buat isteri tercinta, akhirnya perkenalan adik dan Aida menjadi sebuah sejarah dalam hidup masing2.. tatkala lafaz suci Akad nikah ijab dan kabul terlaksana, bermulalah tanggungjawab baru adikku dan adik iparku..

gambar bersama mak.. tak sempat ambik gambar reramai sebab camra tetiba habis batry..huhuu






hahai SELAMAT PENGANTIN BARU adik.. hehe.. ramai laa tetamu kat rumah Aida adik ipar i.. ni baru kenduri akad nikah. nanti masa kenduri kat umah waktu bersanding nanti mesti lagi meriah..

hari yang bersejarah buat adik..

kak Yam dan kak Balkis tersenyum waktu rombongan kami dah sampai dipekarangan rumah Aida. hahai.. semua orang pun bahagia tengok adik bongsu kami dah selamat melafazkan ijab kabul..

hehe i sebagai salah seorang driver yang bawak rombongan pihak lelaki.. ada 9 buah kereta yang sertai rombongan.. heee





pereka fesyen pon nak bergambar dengan adik ipar gak ni.. i jgk jadi jurukamra tau semalam..



makan yaa pengantin jangan malu2..alala comel2.. hehe aduhai sekali i tgk adik2 i ni.. terfikir jugak tentang diri ini.. huhu i je tak kawin lagi lam kuarga i.. huh.. cobaan.. aduhai.. sabar2..hee




bersalaman dengan mentua masing2.. gambar adik salam dengan ayah mentua tak sempat nak dirakamkan.. alahaii..


Aida adik iparku bersalaman dengan mak dan ayah waktu tu rombongan kami dah nak balik dah..










kami tinggal Aida dulu kat sana. nanti waktu kenduri baru g ambik Aida tinggal di rumah kami.. baru berseri2 kan time kenduri 15 hb 3 nanti.. lagi 2 minggu..ahai doakan laa akak juga.. nak jadi cam adik gak.. heee

Thursday, February 26, 2009

MACAM TAK CAYA JER..

hai hari ni kan merupakan hari yang bg i mcm tak caya je.. tau nape? coz i baru leppas cakap dengan Dato' Mustafa Maarof. Aduii tak cayanya.. gini ceritanya mula2 i call laa Penolong Pengarah komunikasi korperat kat FINAS. en.Fazli namanya. untuk apa? apa lagi kalau bukan sbb agsiment i tentang susur gallur filem seram tu.huhu..

then beliau pon bagi laa nama artis vateran namanya Aimijar.. sungguh i tak kenal. ahai mungkin tgk muka kenal laa kot. haa then past call En Aimijar tu kan, dengan skemanya i cakap.haha nak terangkan laa tentang tugasan yang my prof bagi. hahaii tau2 beliau pon bagi laa nombor Dato' Mustafa Maarof.
katanya Dato' mungkin leh bagi i maklumat yang i nak. huh??! i dah jadi teruja ni. biar betul kan.. hahaii lam hati dah jadi apa tah.hehe maklum laa i minat gak filem klasik. dulu2 suka tgk citer bawang merah bawang putih,hehe tau2 hari ni boleh bercakap dengan pelakon yang jadi hero citer tu. huh..??! hehe.. then i pon cakap laa dgn Dato' Mustafa Marof tu. memang i respect laa beliau. haa n akan jumpa minggu depan utk bincang n interview. aduii mcm tak caya lah..! ahak.. suke3..

Wednesday, February 25, 2009

AGAKNYA BETUL KE AKU MCM GINI..?

Memandangkan i ni lahir bulan jun, i terbaca laa tentang ciri2 individu ikut bulan kelahiran. sekali fikir mcm betul je dengan diri ini.. ewah.. tp..err.. betul ke??
eyena & JUN

* Berfikiran jauh & berwawasan.

* Mudah ditawan kerana sikap baik.

* Berperangai lemah lembut.

* Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood.

* Idea yang terlalu banyak di kepala.

* Bersikap sensitif.

* Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir).

* Sukar melakukan sesuatu dengan segera.

* Bersikap suka menangguh-nangguh.

* Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik.

* Cepat marah & cepat sejuk.

* Suka bercakap & berdebat.

* Suka buat lawak & bergurau.

* Otaknya cerdas berangan-angan.

* Mudah berkawan & pandai berkawan.

* orang yang sangat tertib.

* Pandai mempamerkan sikap.

* Mudah kecil hati.

* Mudah kena selsema.

* Suka berkemas.

* Cepat rasa bosan.

* Sikap terlalu memilih & cerewet.

* Kurang mempamerkan perasaan.

* Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.

* Suka pada barang yang berjenama.

* Mudah menjadi eksekutif.

* Kedegilan yang tidak terkawal.

* Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.

haha baca2 balik.. lawak pun ada kan.. mcm tu ke orang yang lahir bulan jun ni.. hahaii..

Tuesday, February 24, 2009

A100 IS MY FLOOR


hahai.. malas laa nak fikir pasal masalah yg dihadapi oleh orang kita sekarang ni. huhu pening je kepala. huh baik i share story about my floor. haa sesi 08/09 ni i jadi floor rep. hahai kira ok laa jugak. tp mcm biasa susah nak jadi ketua ni.hihi baru kat floor dah mengeluh kan. cuma yg bestnye floor A100 semua sporting2 n mudah dgr arahan yg i bagi. tu yg terharu tu.hee tgk laa gambar kami beramai2 tu. jangan memain nak masuk majalah kolej tu nanti.hahai..

"buat gaya poyo semua" suara i yg kuat tu lantas mengubah gaya para ahli floor. hehe nak ambik gambo ni kena ada mcm2 gaya baru best.. hee then terdengar laa suara dari sue " ayoo floor rep pon gila2" hehe.. bagus2 gila2 pun ikot jugak tu apa i cakap.haha..

pengalaman best dgn ahli floor bila kami menang masa MMK dulu n dapat g port dickson. best woo.. hee naik bus UM lagi. hii suka sangat kan makan2 kat tepi pantai.. nanti i letak gambo2 ni nak letak gambo yg malam tadi je.hihi...


kepada semua ahli floor A100 sekalian. terima kasih atas kerjasama anda.. ahak..

Monday, February 23, 2009

GERAM LAA BILA DGR FITNAH TU..!!

salam.. hahai.. malam td i ada buka laa web mahasiswakini.com n banyak laa komen2 berkenaan ladies day kat kk8 ni. sebagai salah sorg MT i mmg agak terkilan laa dgn kenyataan pihak yg buat berita tak sahih tu. cuma syg, i tak sempat baca berita tu. sebab dah dibuang dari web tu coz berita tu sah2 laa salah fakta. cuma yg pasti mereka menyatakan pengarah dari API, AJK pon dari API,model pon ramai yg API tapi masih anjurkan fashion show separuh bogel.. ya Allah.. apa nak jadi dgn org kita sekarang ni. mereka senang mengeluarkan fakta.tanpa selidik.tak siasat situasi sebenar. yg tak puas hati,kenapa budak API disalahkan??

org yg pandai berkata2 tu tak keluar lagi ke dunia sebenar, mereka masih belum memahami. mereka dikalangan baik2, soleh solehah kan. mereka tak pernah buat salah, mereka takda kawan dari bangsa lain, mereka pandang hina pd org yg tak "sedarjat" dgn mereka. mmg tak dinafikan ada silap lam ladies day. malam tu tanpa disangka2 model yg kami pilih dari China nampaknya berpakaian agak menjolok mata. sungguh keadaan tu tak dapat diselamatkan. aku sendiri tak sangka. tapi apakan daya, sebelum sempat untuk menjelaskan, rupanya dah ada isu tu lam web mahasiswakini. aku terkejut dan nak baca sendiri.tp dah takda coz berita tu dah dibuang,sebab?? sebab salah fakta. sebab dah jadi mcm fitnah!

walaupun aku ni budak API, ramai kawanku dari pelbagai bangsa.aku boleh masuk dgn semua org dari mana2 fakulti pun, aku suka jd matang, memahami n ikut keadaan. kalau tak mcm mana aku boleh nak nasihat org or ubah seseorg kalau aku tak tahu mcm mana keadaan org tu. aku tak suka main tegur je. kutuk je org tu kalaupun dia betul2 salah. aku lebih suka siasat kenapa jadi mcm tu? mcm mana nak perbaiki keadaan tu? aku takkan cakap dia tu gitu dia ni gini, sebab buat tambah dosa je. mengata org belakang2 kalau jd fitnah?? kan ke lebih buruk dari membunuh, aku sedar aku bukan laa dikalangan yg terbaik utk cakap benda2 ni. tp aku nak mempertahankan diri.nak pertahankan pengarah n AJK lain yg turut jadi mangsa fitnah.

salah model ke sbb, yg make up model tu adalah seorang yang pakai tudung tapi nampak rambut?? habis?? nak cari yg pakai jubah utk makeup? boleh.. tapi dimana?? siapa? sanggup ke dia datang makeup kita ni? berapa upahnya? senang ke nak berhubung. nak ke dia? semua persoalan ni mesti kena ada jawapan dulu sebelum kita nak komen nak kata itu ini tak kena. apa yg kena? salah kita ke pasal dewan makan. padahal kita dah ttp pintu. mmg ladies day utk perempuan. tp dwan kk8 kan atasnya terbuka. jd kenapa kita buat kat kk8?? tanya dulu kenapa. ingat senang2 ke leh sewa dewan kat tempat lain? kos tinggi. pengangkutan lagi? so?? yg nak datang join pon belum tentu lagi ramai. kalau buat kat luar, so sape nak datang? fikir laa sikit kan. betul2 kecewa laa. sesetengah yang memahami tu takpe. ni yg tak memahami siap g sebar2 kat web lagi apa cerita kan..

pasttu bercakap pasal tanda2 kiamat. katanya ladies day ni topup tanda2 kiamat. ya Allah.. yg mengata org, fitnah2 tu sesama islam sampai pecah belah tu bukan tanda kiamat ke.?? haa susah kan nak bagi org faham kan. aku yakin laa yg baca ni ada dikalangan yg sama pendapat dgn aku dan mungkin ada yg tak sependapat langsung malah tak setuju langsung kan, aku tak kisah terpulanglah. yg pasti setiap org ada pendirian sendiri kita takleh nak paksa2 je. tp aku yakin laa semua yg melawat blog aku ni pastinya jugak terkilan dgn berita yg ada kat web tu kan. kita ni susah2 diaorg main hantam je. bersemuka taknak. nak2 ckp kat web je smua org pun boleh. haha seriusnya aku. hahai..

tp tu laa kenyataannya aku dah rasa boring laa dgn situasi ni.aku pon dah hadapi benda gini byk kali dah, siap ada laa surat2 layang cakap aku mcm2. haha tak tahan bila kata aku ni suka lalai laa tak kuat iman laa tak cinta Allah laa. Nauzubillah.. kita ni kan berpada2 laa kan. sampai dah boleh ukur2 iman org lagi. tu baru aku. kalau org lain yg tak sehala dgn diaorg agaknya mcm2 lagi laa kan yg kuar. apa yg penting bg aku laa secara peribadi, aku tgk sesape pon yg ada masalah, aku akan fikir dalam2 kenapa jadi mcm tu. n bila dah dapat punca baru leh settlekan. tp semua perlu masa kita takleh nak harap hari ni kita nasihat esok org tu berubah. bukan mcm tu tp berterusan laa. selesaikan yg kecik2 dulu baru selesaikan yang sebesar2 masalah. n aku selalu fikir kalau aku ni dah terbaik, org yg aku fikir tak baik tu kalau laa dia Allah bg hidayah mesti dia lebih baik dari aku. tu je.. sebab tu aku tak memilih. asalkan aku tak terpengaruh n kuat.. nak dakwah org bukan setakat nak tegur itu ini tak kena. tp mesti dari hati n followup setiap hari. dari hati? ya laa kena faham dulu mcm mana bakal mad'u (org yg akan didakwah) kita..

situasi kita sekarang ni mmg laa kan diambang yg masing2 keliru.. haa tah laa aku malas laa nak pot pet pot pet pagi2 ni. baik aku g makan dulu sebelum dewan tutup. hai mcm2 sungguh laa org zaman sekarang. ada yg fikir mereka terlalu baik, sempurna n tak buat salah. susah kan.. bila masalah gini terpaksa diaorg hadapi baru diaorg tahu, baru faham baru agaknya terasa bersalah sebab hari ni dioarang tuduh kita itu ini.. huhuu.. penat2.. patut laa org2 fakulti lain tak suka budak API yang segolongan gitu. eee geramnye aku.. hahaii mujur laa dapat sabar lagi ni.. isk2.. letih2..

Sunday, February 22, 2009

8th LADIES DAY


hahai. banyak lak gambo kan. kalau malas nak baca tengok gambo ja laa eh.heee gambo masa LADIES day n cerita2 hot sikit pasal LADIES DAY tu.. hihi

Hehe.. akhirnya berjaya jugak laa ladies day kat kolej 8 ni eh.. hahaii sebagai MT multimedia dan teknikal, memang mencabar daa.. keje teknikal2 ni kan lelaki laa patot buat. tapi dah nama pon projek ladies day so i laa pikul tanggungjawab tu. haa memang agak penat dan letih laa sepanjang minggu ni, i kena buat design baju, slide utk promosi, slide preparation, bahagi tugas utk AJK bawah i, berhubung dengan maintenance, uruskan stage, dengan berhubung ngan En Shahimi mintak pokok bunga, mintak skrin, sound system, uruskan audio utk fashion show, handycamp pun i yang pegang..

2 minggu lepas i ditugaskan untuk meeting ngan unit tugas2 khas n unit publisiti untuk rancang projek jualan untuk dana tambahan. huhu.. dah laa time tu yang datang pun berapa orang je. tp takpe semua i bagi jadi ketua untuk subprojek yang dirancang.. siap je design baju i terus buat tempahan. huh tapi mcm2 dugaan betul laa. karenah org yang buat printing sedikit sebanyak mencabar kesabaran i. kejab2 boleh buat kejab2 tak. padahal time tu lagi seminggu lagi nak ladies day. kalau tak siap i gak yg kena jawab. nak memenuhi keinginan semua memang susah. kita jadi ketua, kena sabar. haa tambah2 kalau ada yg jenis susah nak faham. itu tak kena ini tak kena. itu mahal ini mahal itu tak cantik ini tak elok, mcm2 laa.. cakapnya banyak, bila i suruh tolong uruskan tak nak pulak. tau pun eh susah. haha.. mintak2 laa orang2 gitu jadi ketua nanti baru dia rasa amanah nak jalankan ni berat and mencabar. haaa..

malam2 sepanjang seminggu lepas i sangat2 sibuk. tak sempat nak jenguk pun blog ni, hehe mana taknya i kena buat preparation utk presentation 2 subjek lak tu. meeting tu memang laa tetiap malam dengan meeting projek lagi. kalut2 i bergegas ke 2 tempat dalam 1 masa, huhuu.. letih woo. sampai hari apa tah i dah selang 1 kelas coz i ambik ubat. demam! haha badan i memang lemah sikit daa. kalau tak tido 2hari mana tak demam kan. batuk laa selesema lagi. tu check2 tekanan darah, alamak!! tekanan darah rendah lak. nurse suruh datang lagi keesokkan hari utk check kalau2 makin rendah, katanya nanti i boleh pitam or pengsan n bahaya kalo bawak moto. i dah panik ni. keje banyak lagi demam lak. huhu i kuatkan laa semangat n tak mo layan demam2 ni. i nak pastikan bahagian multimedia n teknikal lam ladies day berjaya n i nak presentation lam kelas elok2. hahaii.. i rest kejab 1 hari then baru segar. heee


2 malam yg lepas i g try baju kat butik di jalan TAR ,Masjid Jamek. fuh kena jadi model daa.. dah tu utk 2 pasang baju, mampu ke i tukar baju cepat2..? malam tu gak orang printing tu call, T-shirt dah leh ambik. cuma i tak puas hati, design yg patutnya bunga tu timbul dia lukis lain. haa penat laa gini, nanti forsure budak2 ladies day tak puas hati lak. i jugak laa nak kena hadapi. huhu.. sabar aina sabar.. then time bahagi2 baju tu ada lak masalah bila baju tu tak cukup. kira laa balik satu2 then rupanya ada yg ambik tapi tak bgtau nama. ada yg ambik kat member la mcm2.. so malam tu pukul 1 lebih baru i dapat balik dari meeting room. huh and i memang tak tidur coz nak siapkan slide AJK. sampai pagi i g kelas pulak. n rasanya lam kelas je dapat duduk relaks sikit..


1 malam yg lepas i angkut pasu bunga, setting stage, sound n i jugak belatih catwalk. haha dalam2 kelam kabut pasal teknikal tu sempat jadi model lagi tu. hahai.. letih daa.. i briefing kat AJK i tentang nak jaga lighting, audio, camra, handycamp and slide jugak. utk malam penutupan. siang takpe i snggup jaga. pasal i kesian kat AJK i. diaorg tak tahu and tak yakin nak jaga benda2 tu. tapi i arahkan diaorg tgk and duduk ngan i supaya dapat tahu serba sikit pasal benda2 teknikal ni. haa malam tu balik ke dari dewan dah pukul 1 lebih jugak. then mcm biasa i takkan tidur selagi tak settle keje i. gagah jugak laa sampai pukul 5 tu i tewas gak pasal i tak tidur kira mcm 2 hari dah. huhu..

semalam, pagi2 lagi i dah siap2.. 7.30 pagi i turun. agak lewat sebenarnya pasal i terlelep pukul 5 bangun solat subuh pukul 6.30. then dalam pening2 n mamai tu terlelap lagi tu yg 7.30 baru turun dewan. lam hati dah rasa serba salah laa coz i lewat. patutnya pukul 7 pagi tu dah berkumpul. hahai.. rupanya ramai lagi daa tak turun. haa hari tu i mulakan dengan pasang LCD projector. and call abg Syah. yang jaga barang teknikal kolej. huh.. dia datang pukul 8 pagi dah. tapi time tu dah ada laa suara2 tanya2 mana sound. ahai tau ke yang nak bagi bunyi sound kuat2 kena pasang speaker.. and speaker bukan i yg pegang. hahaii.. kedatangan Syah tu buat i lega sebab i tau kalau lambat sikit je lagi compom i laa yang dipersalahkan. huhu cobaan...
past siap semua tau2 org tak turun.. apasal eh?? rupanya publisiti tak jalan lagi. alahai i bagi cadangan kat pengarah suruh unit publisiti buat announcement. but okey laa in the end berjaya jugak. tetamu jemputan pon bukan sape2 tau. mesti semua orang tahu sape Norlina. yang PERNIM tu. yang jaga anak2 HIV/AIDS. bagus kan dia.. so i tak ketinggalan laa bergambo gak. hehe. then past fashion show malam td i bebetul penat. lari2 tukar baju. hai.. tp berjaya gak laa akhirnya, kena makeup tak? sah2 laa kena. haha tp i rasa lg elok muka i tanpa makeup. eheh perasan lak. tp kalau i tak cakap gitu sape lagi nak cakap kat i kan. heheheeheeee

Saturday, February 14, 2009

BILA KITA RASA SAYANG KAN..?

hehe.. oleh kerana mood i jiwang2 sekarang i tukar laa lagu warkah ke lagu saat terakhir ST12.. minat laa lagu ni.. hahaii.. mcm menyentuh perasaan tau.. hee.. sebab bila kita syg seseorang, saat yang paling kita tak nak mst laa saat perpisahan kan.. pun begitu kita terpaksa hadapinya.. walau apa terjadi..

Dan, apa yang perlu kita tangisi adalah pertemuan itu bukan perpisahan. tanpa pertemuan kan takda laa perpisahan.. aduhai.. hargailah apa yg ada kini.. sebab bila apa yg kita syg dah tak ada dgn kita nanti, kita pasti akan mula rasa menyesal sebab kita tak pedulikan apa yg kita miliki sekarang.
tak kira laa sesiapa pun, ibu, ayh, adik beradik, suami isteri, kawan2.. si dia atau apa saja.. termasuk benda.. haa contohnya i, sayang sangat kat laptop, ngan moto. hahai.. tanpa laptop ngan moto tu mcm cacat je hidup.
tu baru benda, kalau orang?? mst laa lagi penting.. tanpa mak ayah, tanpa kuarga, tanpa kwn2 dan tak lupa, tanpa Aslam.. mungkin sunyi laa hidupku ini.. isk2.. ok2.. so jgn biarkan apa yg ada dgn kamu berlalu tanpa kamu sempat untuk menzahirkan rasa syg kamu padanya. bak kata iklan apa tah tu.. lebih kurang gini laa..
"kalau kita syg sesuatu, kita tunjuk rasa syg kita setiap hari"

DETIK YG TERIMBAU KINI DI SINI


hahaii.. kali ni i betul2 happy.. i dah jadi seorang agen insurans kat GREAT EASTREN rupanya.. haha baru i faham keje i past g seminar tadi.
Actually i bukan nak citer pasal tu, i nak mengimbau balik laa kenangan me n my LOVE.. aslam yang gitu2 tu. haha..

kek birthday tu i buat sendiri tu yang taun bila tah.. Makan banyak2 sampai gemok.. haha.. sekarang lagi sehari lagi birthday dia ni.. dulu masa mula2 kenal sasa je. sekarang dah gemok.. haha mungkin i pandai masak kot.. haha padahal baru rape kali je makan masakan i tu.. kalau da makan tetiap hari habis laa.. hahaha jgn mareh ea syg.. nanti i jual kek.. (takda kena mengena) haha

" Dah masuk tahun ke 4 rupenye ek i kenal u ek.." hehe.. tgk laa gambo2 kite.. time mula2 kenal tu umo i baru 18. dia 19. hehe..

tu masa Aslam datang umah, haa ayah i pon suka kat Aslam pasal si dia ni ringan tulang.. hehee bangga laa si dia tu kalu baca ni.. aduhaii..
first time dia buat lemang.. Mak n ayah laa ajar.. ahak.. selamat Hari Raya.. hehe
haha.. apa laa dia ni tunggu situ lama2 nanti jd lemang baru tau. mana leh pegang lemang ngah panas2.. ahai..

Then gambo kat Menara Alaq Setar.. p
dgn ank buah.. hehe jd mcm anak kita lak si Alia tu.. ank jgk laa tu ank buah.. hehe..

tu Adam.. masa lam bus Adam tu baby tu suka duduk ngan kami.. hehe semagat tu muka i bergambar dgn Adam tu..hehe

alala.. kami gak pernah g Pulau Pinang g USM jumpa dengan Ain our member.. p reramai ngan geng2 KIAS.. haha.. syok gak pengalaman tu.. tu kira saat2 pertama laa tu.. waktu mula2 kenal daa.. pakai baju pon same.. hehe malu aih.. hehe..

ahaii.. gambo paling dia suka tu gambo masa kat KLCC waktu jumpa pasangan dari KOREA.. "animasaiyo.." hehe sebab? pasangan tu cakap org Malaysia is almost good looking and smart. haha.. yerke? haha.. then pasangan korea tu bergambar dengan kami.. diaorang siap doakan kami bahagia. huh.. segannyaee..

kami gak ada koleksi couple sim card, baju sedondon n apa lg eh? yang tak dapat di lupa dia pernah bg cincin kat i waktu tu kami g eyes of malaysia..
aduhai.. romantik laa pulak eh.. haha.. terima kasih yaa ucuk..!

so di kesempatan ini terimalah ucapan ni walaupun ia masih awal ke apa, tetap nak ucap jugak.. HAPPY BIRTHDAY SYG... semoga panjang umo murah rezeki cepat kawin??? haha.. anyway semoga kejayaan mengiringi hidupmu..


kau begitu sempurna, dimataku kau begitu indah, kau membuat diriku akan selalu memujamu, di setiap langkahku aku sentiasa memikirkan dirimu tak bisaku bayangkan hidupku tanpa dirimu... ahai...