:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, February 14, 2009

DETIK YG TERIMBAU KINI DI SINI


hahaii.. kali ni i betul2 happy.. i dah jadi seorang agen insurans kat GREAT EASTREN rupanya.. haha baru i faham keje i past g seminar tadi.
Actually i bukan nak citer pasal tu, i nak mengimbau balik laa kenangan me n my LOVE.. aslam yang gitu2 tu. haha..

kek birthday tu i buat sendiri tu yang taun bila tah.. Makan banyak2 sampai gemok.. haha.. sekarang lagi sehari lagi birthday dia ni.. dulu masa mula2 kenal sasa je. sekarang dah gemok.. haha mungkin i pandai masak kot.. haha padahal baru rape kali je makan masakan i tu.. kalau da makan tetiap hari habis laa.. hahaha jgn mareh ea syg.. nanti i jual kek.. (takda kena mengena) haha

" Dah masuk tahun ke 4 rupenye ek i kenal u ek.." hehe.. tgk laa gambo2 kite.. time mula2 kenal tu umo i baru 18. dia 19. hehe..

tu masa Aslam datang umah, haa ayah i pon suka kat Aslam pasal si dia ni ringan tulang.. hehee bangga laa si dia tu kalu baca ni.. aduhaii..
first time dia buat lemang.. Mak n ayah laa ajar.. ahak.. selamat Hari Raya.. hehe
haha.. apa laa dia ni tunggu situ lama2 nanti jd lemang baru tau. mana leh pegang lemang ngah panas2.. ahai..

Then gambo kat Menara Alaq Setar.. p
dgn ank buah.. hehe jd mcm anak kita lak si Alia tu.. ank jgk laa tu ank buah.. hehe..

tu Adam.. masa lam bus Adam tu baby tu suka duduk ngan kami.. hehe semagat tu muka i bergambar dgn Adam tu..hehe

alala.. kami gak pernah g Pulau Pinang g USM jumpa dengan Ain our member.. p reramai ngan geng2 KIAS.. haha.. syok gak pengalaman tu.. tu kira saat2 pertama laa tu.. waktu mula2 kenal daa.. pakai baju pon same.. hehe malu aih.. hehe..

ahaii.. gambo paling dia suka tu gambo masa kat KLCC waktu jumpa pasangan dari KOREA.. "animasaiyo.." hehe sebab? pasangan tu cakap org Malaysia is almost good looking and smart. haha.. yerke? haha.. then pasangan korea tu bergambar dengan kami.. diaorang siap doakan kami bahagia. huh.. segannyaee..

kami gak ada koleksi couple sim card, baju sedondon n apa lg eh? yang tak dapat di lupa dia pernah bg cincin kat i waktu tu kami g eyes of malaysia..
aduhai.. romantik laa pulak eh.. haha.. terima kasih yaa ucuk..!

so di kesempatan ini terimalah ucapan ni walaupun ia masih awal ke apa, tetap nak ucap jugak.. HAPPY BIRTHDAY SYG... semoga panjang umo murah rezeki cepat kawin??? haha.. anyway semoga kejayaan mengiringi hidupmu..


kau begitu sempurna, dimataku kau begitu indah, kau membuat diriku akan selalu memujamu, di setiap langkahku aku sentiasa memikirkan dirimu tak bisaku bayangkan hidupku tanpa dirimu... ahai...

No comments: