:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, February 26, 2009

MACAM TAK CAYA JER..

hai hari ni kan merupakan hari yang bg i mcm tak caya je.. tau nape? coz i baru leppas cakap dengan Dato' Mustafa Maarof. Aduii tak cayanya.. gini ceritanya mula2 i call laa Penolong Pengarah komunikasi korperat kat FINAS. en.Fazli namanya. untuk apa? apa lagi kalau bukan sbb agsiment i tentang susur gallur filem seram tu.huhu..

then beliau pon bagi laa nama artis vateran namanya Aimijar.. sungguh i tak kenal. ahai mungkin tgk muka kenal laa kot. haa then past call En Aimijar tu kan, dengan skemanya i cakap.haha nak terangkan laa tentang tugasan yang my prof bagi. hahaii tau2 beliau pon bagi laa nombor Dato' Mustafa Maarof.
katanya Dato' mungkin leh bagi i maklumat yang i nak. huh??! i dah jadi teruja ni. biar betul kan.. hahaii lam hati dah jadi apa tah.hehe maklum laa i minat gak filem klasik. dulu2 suka tgk citer bawang merah bawang putih,hehe tau2 hari ni boleh bercakap dengan pelakon yang jadi hero citer tu. huh..??! hehe.. then i pon cakap laa dgn Dato' Mustafa Marof tu. memang i respect laa beliau. haa n akan jumpa minggu depan utk bincang n interview. aduii mcm tak caya lah..! ahak.. suke3..

2 comments:

Nurul said...

Salam hai my friend..
Wah bestnya! jeles aku huhu..
aku nak join leh x? hahahaaa
nnt jgn lupa kim salam aku kat dato' mustafa ma'arof tau..
n jgn lupa amik gmbaq dia byk2..:)

piNky LuCiA said...

hahahaha.. semngat nmpak.. wakaka.. jgn golojoh sgt.. hehehe.. sabor3.. aku pun nak ikut jugak laa.. jeles3.. hakhakhak