:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, February 6, 2009

TAMAN BURUNG KUALA LUMPUR..

Salam.. bismillah.. heee bagus kan I ni kan. Hehe di mulakan dengan bismillah.. eheh.. ni nak citer a moment to remember lagi. Baru2 ni tentang genting, kali ni tentang bird park laa.. hehe

sebenarnye I suka jalan2 tau. So dah banyak tempat I g since sekolah rendah lagi I sertai rombongan2.
So I akan letak semua kenangan tu lam category a moment to remember. Sajer laa suka2 n bg kawan2 yg takde idea nak g mana leh tgk gak keadaan kat tempat2 yg pernah I lawati kan. Hehe.. kot2 korang leh g jugak kan. Haha yer laa kadang2 kan kita tak tau nak jalan mana. So bleh laa tgk2 gambo that I snap kat tempat2 yg pernah I lawati.. ewah..
I g bird park ni dengan Aslam laa hari ni. Birthday si dia lagi 10 hari. 16hb nanti laa tp I celebrate awal2 coz tomorrow he will go back to Kolej Universiti Insaniah kat Kedah. Huhuu.. so banyak laa pic yg I think menarik untuk di share. To make u all interest to go there.. hehe.. well semua2 gambo yg u all tgk tu kat bird park tu. best.. mcm2 spesis burung ada tau. i betul2 teruja..

hihi sape suka bangau?? haha





nak pegang barung merak pon boleh.. jinak..hee


pemandangan cantik, sesuai untuk posing.. hehe

lagi best bila ada parrots yg boleh cakap2 tau. hehe.. tu kat world of parrots.. besar woo tempatnyee..


so jom ke bird park. bawak laa kawan2 ke kuarga ke sana. pastinya anda kagum dengan keindahan ciptaan Tuhan yang begitu sempurna..

1 comment:

piNky LuCiA said...

waaaa...burung2 ny sgt comey.. nk pg gak.. ade fee tak? dgr kata dekta2 2orgt gak.. hhuhu.. tak de duit bayk2 laa.. waa.. tmn rama2 seringgit.. hehehe.. tak pg ag tapinya.. huuhu sedey3