:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, February 3, 2009

Ragam kat kelas

Uitt.. hahai.. ape eh nak cerita hari ni. Haa I kan tadi masa lam kelas kena panggil ngan lecture i. subjek ape lagi kalau bukan psikologi. Haha sejuk 1 badan bila nama I di panggil. Hak hak I sebenarnya kurang bersedia. Mlm td ada la discuss ngan group but a little big blur laa diri ni. Haha huh well I kena bentang about late matured and early matured. So kena laa i bgtau the research that I was done. Huh.. mujur at the end I Berjaya gak. I risau takot lecture tu bg markah rendah coz kurangnya kemahiran insaniah. Mujur laa beliau tak komen ape2 tentang tu. Huh lega sangat2. Hehe.. harap2 my voice cukup kuat laa. Hehe tp mmg kuat pon suara I ni. Hee.. tu gambo tu masa lam kuliah. hehe sempat lagi kan. hehe mcm laa tumpu perhatian sangat. hihi

Beralih tentang subjek lain lak, emm kelas Pentaksiran dalam Pendidikan tu I tewas jgk dgn kemengantokkan. Hehe xpe I pejam mata je tp telinga dengar tau. Hihi.. then I look at my note, oh my god! Ada ke patot ngah2 tido pon salin nota, punya laa rajin tp apa pon I tak faham. Ibarat cacing kerawit dah tulisan i. hehe.. tu lak gambo syuhada kiteorang g kelas Fiqh Ibadat sesama naik moto. haha

Then masuk kelas Kaedah Pengajaran Bahasa Arab, Berjaya gak I buat agsimen pertama utk my group. So ahli2 group I ada gak laa bertanya takpe ke I buat agsimen tu? Heh I oferkan diri nak taip coz sejak2 ada blog ni I rajin betul menaip. Jd I nak latih diri I berdisiplin. Kalau taip kat blog boleh, taip agsimen utk kumpulan takkan tak boleh kan kan. Hehe actually I ngah risau pasal agsimen Islam N Gejala Sosial. Huhu..susah laa research tu. Huu.. esok ada debat lak. Huh jenoh laa. Haha susah gak jadi cikgu ni kan kena selalu dihadapan je kan. Hihi I pemalu. Haa malu nak cakap kat depan. Hehe owh ada yg mencebikkan mulut yer, cubit baru tau mula laa nak kata “tak caya ah ko ni pemalu”. Haha yer laa mmg laa slumber tp masih jgk ketaq kepala woo.. tambah2 nak kena skiping lam kelas tu.. hahaa.. eh speaking.. haha tgk ketaq punya pasal da silap2 dah.. haha
tu gambo atas ni Suraya. or i panggil makndak. sebab? mst laa sebab beliau ni ada pertalian darah jugak. tp nk cerita pasal mcm mana leh panggil beliau makndak, agak rumit laa. haha sebab? atoii panjg ceritanya yg pasti i bkn ank buah makndak. haha baru2 ni birthday makndak, so happy birthday yaa.. suka laa tu muka makndak masuk blog tu. haha

No comments: