:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, January 4, 2010

kini aku kembali..

sudah sekian lamanya aku tidak menjejakkan diriku di dunia maya ini.. ewah2.. aku dah kembali ingin terus menerus menaip coretan2 dalam hidupku untukku kongsi bersama teman2 sekalian.. maaf eh aku lama tak melawat blog kamu semua.. huu aku balik kampung and tak sempat nak layan blog ni..

actually ramai pon da tau apa yang terjadi di kampung aku 2009 yang lalu.. apa salahnya kan aku nak cerita ceriti sikit2 kat sini tentang perjalanan hidup aku.. so begini alkisahnya....

pada awal tahun 2009 lalu adik aku telah mendirikan rumahtangga bersama isterinya aida.. 5 bulan selepas berkahwin aida disahkan mengandung.. keceriaan demi keceriaan menghiasi teratak yang kami diami bersama mak dan ayah...


gambar adik bulan 3 tahun 2009 lalu bersama kumpulan kompang meraikan pekahwinan mereka...

adik dan isterinya aida yang sarat mengandung anak sulung mereka.. tahniah..!!

dan...

dan..

dan cerita aku..

sejarah itu juga ditahun 2009..

dihujung tahun 2009, aku pula dilamar..

lama berfikir, cabaran mendatang, dugaan menimpa.. aku beristiqarah pula.. semakin dekat untukku menunaikan kewajipan sebagai isteri semakin banyak ujian menjelma dan meruntun segenap jiwaku..

aku terus berdoa agar membuat keputusan terbaik..

dan..

dan...

dan aku menerima lamaran itu.. ibu dan ayah menitiskan air mata gembira..

dan..

dan..

dan..

nak aku teruskan cerita dengan gambar2 juga tak? heee...

****************

aku kat kolej ni.. ngah uruskan hal add drop. 18 jam kredit jer aku daftar sem ni.. ok kot.. nak tambah lagi tapi dah takde subjek.. semua penuh laa betindih jadual laa apa laa.. so aku ambik jer 18jam ok kot...

hahaiii... rindu betul nak berceloteh2 kat sini.. sory kawan2 aku akan start melawat kamu semua hari ini..hehee tunggu jejak aku..ewah2...
tanda tanya: betul ke si eyeNa dah kahwin ni ????!

7 comments:

dzul fahmie said...

aina...jangan lupa letak gmbar kawin ritu...nak tgk hg edit cmne....letak jgn xletak...hhuhuhhuhh

nza said...

wah, slmat kembali pengatin baru...xsbar nk tgk pic tu....

nza said...

xsbr nk tgk pic kawin.....

white rose said...

salam dikna...akak dh tgk gambar2 dikna dlm FB...cantek2 je...edit pic lgi cantek2 ye...wat kenangan tuh...

eyena said...

dzul:

ok tak weh..dah letak dah..hehe

eyena said...

nza:

byk woo pic tu..nanti sy upload bila free eh..

eyena said...

white rose:

hehe tu laa dah berapi dah facebook tu dgn gambar2 wedding dina tu kak..hehe