:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, November 19, 2009

akhirnya.. sultan pencen dan eyeNa.. (^_^)


opppss!! assalamualaikum.. sorry kalau entry kali ni agak mengejutkan kamu semua.. hehe actually aku dah lama bagi hint kat kamu kan kisah pasal sultan pencen ni..heee

aku takde masa nak design cantik2 jemputan walimatulurus sultan pencen dan ratu pasembor.. so kepada kamu yang nak datang silakanlah.. bulan 12 ni.. sengaja aku blurkan nama kampung aku.. huhu

coz aku gerun jugak nak kasi alamat secara umum ni kat blog. maklum laa sesapa jew baca.. and aku tak bgtau tarikh dengan jelas sebab aku risau nanti benda tak di ingini berlaku plak.. haa faham2 jaa laa... ada yang suka kita ada yang tak suka.. wisau aku tau.. heee

eh saper nak datang tu silakan email aku eh ni email aku: eina_nana87@yahoo.com

baiklah semua kawan2.. diumumkan bahawa eyeNa akan melangsungkan perkahwinan juga akhirnya bersama sultannye. heee.. ok2 mari aku ceritakan sikit2 pasal mereka ni..

mereka telah berkenalan tanggal...???.. **tak tahu tarikh.. haha yang penting bulan 8 tahun 2006 yang lalu.. kira tahun ni adalah tahun ke 4 mereka berkawan..ewah2..

gambar kat atas tu gambar 1st yang mereka ambik bersama. sebelum tu ada laa 2 or 3 keping gambar kat handset.. tapi aku tak menjumpainya.. huhu tu laa lama dah.. yang gambar kat atas tu zaman mula2 bercintan cintun..awal tahun 2007 tu.. hahaha nak tau sesuatu tak? nak tengok sultan pencen 3 tahun lalu tak??!!


=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

=
=
=
=
=
=
=
=

=
=
=
=

=
=

=
=
=
==
=

SUPRISE!!!!
Hahaha apa yang suprise? isk2 takkan kamu tak perasan beliau begitu macho dan kurus.. hee kan kan kan.. tapi sekarang dah tak kurus dah.. sekarang beliau cubby!!! hahaha... tu laa bahagia makan pasembor hari2 kot.. hee..

takde laa si eyeNa pernah cakap camni kat beliau:

"makan banyak2 tau bagi gemok pon takpe..comel.."

sebab eyeNa sajer2 jer.. tau2 sultan pencen bebetul makan banyak2 setiap hari sehinggalah...

=
=
=
=
=
=
=
==
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

==
=
==

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
JENG JENG JENG...!!

Makin comel pula! hee apa salahnya puji bakal suami kan..hahaii mintak maaf buat sesapa yang tak suka berita ni..

aku tau dulu masa aku letak cbox kat blog ni.. ada yang datang n komen aku macam2.. kutuk aku ngan aslam.. huuu siap doakan jodoh kami takkan kesampailan laa pa laa.. hmm tah laa..

aku pon takleh nak kata apa kan.. tapi takdir Tuhan, apa jadi pon tak dapat kita menghalang.. sultan pencen telah mengisytiharkan keputusan beliau sejak 3 tahun dulu lagi.. kini, alhamdulillah.. semoga hasrat ini tercapai juga.. yang penting dapat restu mak dan ayah.. doakan laa yang terbaik..

dia insan pertama dalam hidup.. insan pertama bertahta dihati.. hendaknya dia juga terakhir!..!! aku harapkan segalanya berjalan lancar dan ALLAH membuka rahmatNYA dalam ikatan ini. insyaALLAH.. aku dan dia ingin hubungan yang bakal terjalin biarlah kerana ALLAH.. lillahita'ala..


dan di akhir kalimah.. aku dah nak balik kampung ni. mybe lama takkan buka blog ni.. sebab di kampung takde wireless free cam kat kolej ni..hahaii tapi akan aku luangkan sedikit masa menjenguk kamu jika aku berkesempatan.

maafkan segala salah silap aku selama ni. aku nak mulakan hidup baru dah ni.. ahaii cam tak caya pon adeww... doakan tau.. semoga doa2 kamu semua bakal memudahkan segalanya..

bila dah settle semua nanti aku upload pic disini eh.. (^_^) nantikan.. hee selamat tinggal my blog tersayang.. jarang2 sekali aku pasti datang lagi kat blog ni.. salam..

tanda tanya (?) : Kamu nak datang tak majlis walimah tu? bawak hadiah besau taw.. ngeee~~

31 comments:

'AQILAH said...

semoga kekal hingga akhir hayat..:)

dekat johor ker?

eyena said...

alhamdulillah.. kat kuala nerang kedah..hehe awat yg tetiba johor ni.. jauh bagai...heee

Nakamura Kazuki said...

la kuala nerang ka...........hahahaha.tahniah ye eyena..semoga berkekalan ke akhir hayat

Mawar_berduri said...

tahniah...tahniah..... wa..besh nya ... tumpang gumbira nih...semoga ayna dan sultan pencen bahagia ke akhir hayat ...amin....adeh...rase cam tak daapt nak pi ...kedah tu cam jauh je dr KL ...klau balik kampung bley gak pg .. ti klau ade kesempatan nak pi sy email eh... ;)

~mama aiman~ said...

tahniah dik.. Moga apa yg dirancang berjalan lancar dan moga majlis berlangsung dengan baik..

p/s : syok tau kawen!! hehehehehe

eyena said...

nakamura kazuki:

hehe kamu tau ka.. p la kalau sempat..hehhe

eyena said...

mawar_berduri:

heheeh berdebar taw.. apa laa kak mawar ni.. hehe macih2..

eyena said...

mama aiman:

eh thaks! amboii sampai camtu ka.. ekekeee

mawar berduri:

anda datang yer. takpe2 majlis yg sebelah lelaki nanti kat kawasan selangor jew.. hee time tu kamu dtg.. ececeee

ijad said...

semoga semuanya selamat dan selamat menempuhi liku-liku kehidupan seterusnya...

eyena said...

owh.. thanks ijad..

kepada semua kawan2.. kalau kamu komen and aku approve lambat sory sgt2 tau.. mybe aku dah balik kg dan tak buka internet.. thanks (^_^)

TotYati said...

salam.
tahniah!!!! semoga kekal hingga ke akhir hayat ye :D

Melz said...

semoga kekal bersama :)

neway kuda tuh cute je kan ? ada rambut lak kat kepala dia hahaha

piNky LuCiA said...

tahniah aina.. semoga kekal selamanya.. kalau ade masa dan kesempatan.. sy pg ngn nad.. bawak azhar sekali.. lalala~~

uchiha ct-k said...

aaaaaaaaaaaahhhhhhh!!!!!!!
suke!
suke!
suke!

XD
XD
XD

smoge dpt baby yg comeyl....hehe
:D

sI tEDI said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. nak pergi!! tapi jauhhhhh!! :(

aina.. smeoga bahagia berdua..

laki cikgu kimia said...

tahniah wei!

a kl citizen said...

assalammualaikum

akhirnya persoalan terjawab...

semoga segalanya berjalan lancar,
selamat belaka....ameen

selamat menempuh hidup baru

Putra Al-Maliki said...

semoga aina dan suamai bahagia sehingga ke akhir hayat.. =)

Anonymous said...

hehe..t'ingat lak masa llu....

""" x nk laa cm bngla jual kapet """
heee...remember ??

jgn kecik ati yee....

Edi Anje said...

taniah weii.. kat kg pakailah broadband dgn liputan yg lebih meluas

ekopelancongan said...

salam kembara elyn eyena..

lama dh x mengotorkan blog ko yg dh beserak ni..

haku tejumpe lapetop dell..

tp haku dh gadai g kat mamak tu..

sowik ek..

ngee..

Afzainizam said...

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

eeeeemmmm ending yang menarik kawin gak korang ye... semoga jinjang pelamin ni membahagiakan anda berdua.... ko nak pencen gak ke kat blog ni... sayang nya....

selamat melangsungkan perkahwinan ye....

Afzainizam said...

Salam Dari kami Warga Kerja http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

kepada semua
Keluarga, saudara mara, sahabat handai, rakan niaga,
pelanggan dan pengunjung blog ini.
Selamat Menyambut Hari Raya Haji Aidil Adha
Selamat Menunaikan Ibadah Korban….

Salam Aidil Adha Dari Mereka Yang Menjadi Tetamu Allah..
"Aku telah menyahut seruanMu untuk menunaikan Haji, wahai Tuhanku! Sesungguhnya aku ingin mengerjakan Haji, maka permudahkanlah bagiku, maka terimalah ibadat Haji daripadaku, sahaja aku menunaikan ibadat Haji dan berihram dengannya kerana Allah Taala. Telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, telah aku penuhi seruanMu, telah aku penuhi seruanMu wahai Tuhanku, tidak ada sekutu bagiMu. Telah aku penuhi seruanMu, sesungguhnya segala puji, segala nikmat dan segala pemerintahan adalah kepunyaanMu, tidak ada sekutu bagiMu. Wahai Tuhanku! Diharamkan bagiMu rambutku dan diriku, jasadku dan semua anggotaku, daripada wangi-wangian dan perempuan serta dari semua perkara yang Engkau haramkan terhadap orang yang berihram, aku mengharapkan pertolonganMu, wahai Tuhan sekelian alam."

Jangan lupa ambil kad ucapan Salam lebaran aidil adha… pilih lah nak mana satu

ustazah dyLLa said...

dikna...tahniah...moga terus berkekalan...insya'Allah, ade rezqi akak g laa...sian dikna...jga diri bebaik...jga aslam 2...jgn bg chubby sngt tau...haha

ekopelancongan said...

sementelah ko xde ni..

haku pijak2 advertslet ko tu..

pueh hati haku..

ngee..

eyena said...

thanks semua kawan2.. aku akan kembali..sory lambat dan membiarkan blog ni sunyi sepi bersawang..hahahha..

ekopelancongan said...

salam kembara elyn eyena..

amek nissan ni wat halau nyamok..

ngee..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah

aslam said...

jemputan kepada kawan2 yg terlupa nk datang..jemput hadir ke majlis kami 16 dis ni...

bahagianyer idup iniiiii...

terima kasih kawan2...

heee

Afzainizam said...

Salam Maal Hijrah…. Hijrahkanlah Diri Ini ….
http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Rimbun dan redup kasihMu
Kau tempat ku berpayung
Di manakah lagi dapat ku rebahkan
Rasa gundah ini

Nun Kau teguh di sana
Pengasih dan penyayang
Pun ku masih terleka
Meneguk ihsanMu
Walau ku sedari

Oh... nyamannya
Bila diperlukan rinduMu
Mengimbaulah sentosa

Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini

Salam ziarah kat blog entry ko… kami sedang baca entry older post ko tu… best gak bila baca…. Salam ikatan persahabatan… thanks kongsi cerita ngan aku… salam sebuah persahabatan tanda ingatan dari kami…. Harap ade respond dari kamu… thanks againt

Cik Peanut said...

wah,,,terbau2 gak citer cik eyena ngan sultan..hehehe..dah syak dah..tapi yang tak syaknya dah nak kahwin dah..hehehe...kalau dekat2..leh ar penaut g..
:D