:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, January 5, 2010

gambar nikah menjadi kenangan..


salam kawan2 semua..hee ramai jugak yang dah buat permintaan agar aku mengupload di blog gambar2 aku ni.. sebenarnya semua gambar2 yang aku upload ni boleh dikatakan semuanya ada kat facebook sana.. tapi takpe aku upload lagi kat sini bagi memeriahkan blog ni..



dan khas buat rakan2 bloggers yang aku rindui sekalian.. ni gambar2 eyeNa dan sultan pencen ni.. tarikh nikah kami 23 /11 / 2009.. sultan pencen berkata..

"ok kan tarikh tu? pukul 11 dalam sistem 24 jam = jam 23.. so 23 /11 tu chantik sgt tuuu.."

eyeNa pula hanya mengangguk.. tidak melawan.. maklum laa taknak durhaka kat suami..ekekeee


"abang sayang kat ayang taww"

dan kucupan pertama singgah di dahi eyeNa.. sungguh berdebar mcm nak luruh jantung woo.. kenal dah lama pon mcm mana tah rasa.. eeekk.. susah nak explain.. yang penting terharu biru semua ada.. hahaii

"terima kasih abang.."

eceh.. romantik plak aku.. haishh..!!!



mercu tanda di kampung aku kini menjadi tempat kami berposing.. mercu tanda cinta kita kini terbina.. ayuh kita hiasinya bersama.. ewah2..


"jangan lari.."

eyeNa menjerit apabila didapati sultannya seakan mahu lari..

"ni bukan lari ni nak terjatuh ni.."

sultan pencen bersuara...

"oh tidak.."

mereka pon tidak terjatuh.. heee

"penat laaa belakon2 lari2 cam hindustan ni..isk2.."

eyeNa merungut.. tetapi sultan pencen hanya tersenyum.. eeeee

"ok2 beta angkat kamu eh.."

dan sultan pencen pon mendukung eyeNa.. **kuatnyee dia..

"bila nak habis bergambar ni? letih dah ni.. haha"

"control2..."

"mata kamu sungguh bulat wahai eyeNa"

"mata kamu lak sepet laa sultan pencen oiii.."


"eeeeee mcm budak laa muka kamu.."

"apa laa dia ni.. beta makeup lawa2 macam budak2 jak kamu puji.. ceh.."

"lapar nasik ar.."

"takpe2 kita puasa jak hari ni.. bergambar punya pasal kan.."

"hampeh.."

"hahahahahaha..."


"jom turun jom... apecot nak terjatuh.. eheh..."


'jalan bebaik laa ratu pesembor oii.."


"huuuu baiklah.."


"bagus2 isteri yang taat.. hehe.."

haa kat mini muzium belakang umah eyeNa ni laa kami bergambar.. isk2.. penat sungguh..


dah nak balik dah.. jumpa lagi.. heheee

*************************

sebenarnya gambar aku nikah ni sangatlah banyak.. tapi yang ni yang aku edit laa.. yang tak edit lagi bersepah2.. so lain kali aku rajin aku upload lagi.. ni just untuk tatapan kawan2 semua jer.. ngeee doakan aku jadi isteri terbaik tawww...

tanda tanya (?) : berapa banyakkah gambar yang aku ambik sebenarnya..???

17 comments:

A.B.U said...

tahniah..sori x dpt dtg..hanya sedikit adiah mgantikan tempatku...smoga berbahagia dgn aslam tersayang...

Mr.Clive said...

mama nak kawin!! :P

purple_butterfly said...

terlalu merinduimu...pesan buat aslam t.care aina baik2.. hehe cumil ade permintaan dgn korg...nak ank sedara.......hehehe cpt2 dpt baby...

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah!!bestnya dah bergelar istri la nih yerk..pe2pun tahniah comel doakan eyena berbahagia hingga ke anak cucu paling penting cepat2 menimang cahayamata ok..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

kelebihan Fusion Excel Quantum Scalar Energy ni?
Manfaat Quantum Pendant: -

1. Memperbaiki pengaliran darah
2. Meningkatkan stamina, daya tahan dan kekuatan
3. Meringankan rasa sakit, sakit & ngilu, dan meningkatkan fleksibiliti
4. Berikan tenaga sel-sel darah & mengurangkan simpulan
5. Menenangkan fikiran dan meningkatkan fokus dan konsentrasi
6. Mengukuhkan tubuh medan bio-tenaga untuk melindungi daripada gelombang elektromagnet berbahaya

lynn-the gudigudigurl said...

tahniah..
sangat cantik kamuuu =)))

eyena said...

A.B.U :

thanks atas hadiah tu.. malam tu jgk kami buat roti bakar taww..hehe

eyena said...

mr.clive:

kawin dgn siapa.. heee

eyena said...

purple buterfly:

hahaha permintaan tu yg buat i tergelak2 ni..hahhaha malu aih..

eyena said...

comel:

wah tunggu comel dpt baby dulu laa..hehe

eyena said...

lynn:

thanks.. wah kamu pon nanti da tawin nanti confirm nampak cantik..hihih

white rose said...

dikna...untung dr upah jurukamera...jimat beratus2...nti g laaa print pic tuh wat kenangan...kasik edit cantek2 lgi ye...

tahniah, dh jdi isteri...jga rumahtgga baik2, jgn nakal2, kasik aslam mkn bnyk2 biar smpai dia xcri lain...hikhik...


p/s: psssttt...korg dh settle, bile nk arrangekan akak ni plak...copat deh...hohohoho

eyena said...

hehehe tu laa untung sgt2 coz diberi kemahiran utk mengedit..hehe.. alhamdulillah.. gambar tak cantik pon bila dah touch up lawa laa..

haha beliau tu dah jadi ayam daging tu mkin byk lak yg suka.. uwaaa

jawapan p/s : hohoho sabar2 akan tiba masanye.. heheee

nza said...

cantik2nya pic tu...jelous tgk...

eyena said...

hehe kak nza pon upload laa gambar2 kawin dulu2 mst lg meriah..hehe

A.B.U said...

haha...roti bakar pon layan...

eyena said...

layan jeww laa pemberian pak ABU tak pernah di persiakan..hehehe

tima kasih daun keladi, nnti bagi lagi..ekekee