:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, January 7, 2010

Happy BIRTHDAY kak ida..!

salam sejahtera.. seperti yang aku janjikan aku nak upload gambar banyak2.. tapi aku tak sempat sebab aku sibuk dok ubah layout blog ni..

gambo atas ni yang sebelum ni..eheh.. aku dah ubah dah..


hehe dah melangkah alam baru ni blog pon aku bagi nafas baru sikit kan. ok tak?? aku perlu pendapat ni.. hahaiii


macam lebih kurang jak kan.. is is is

****************

berbalik pada tujuan entry.. aku nak ucapkan selamat menyambut ulang tahun kepada Kak ida.. aku pon tak pasti yg keberapa.. mybe 29 or 30 kot.. hahaha dah tua dah tu kak ipar aku ni.. eh tapi nampak muda cun melecun lagi aih.. ekekeee

siapakah kak ida yang dah tua itu??

heee beliau ada lam gambar dibawah ni.. masa kenduri kahwin aku tu. alahaii past2 ni laa aku citer pasal majlis kenduri eeh..


mengapakah kak ida memejamkan mata seperti orang mengantuk disorongkan bantal itu? ?

jawapannya kerana beliau tidak bersedia untuk membuka mata dek kerana kelam kabut dengan anak2 beliau.. is is is.. **sorry kak ida..hee jgn mareh eh nanti cepat tua taww...

kak ida adalah isteri abg Mie.. hee abang kandung aku yang sangat tekun bekerja dan seorang yang tegas..

kak ida pula sebaliknya, periang, suka ketawa, penyayang dan sensitif.. maka gabungan abang mie dan kak ida sangatlah mantap.. mereka saling lengkap melengkapi.. haa mcm tu laa ciri2 pasangan bahagia coz sorang pendiam sorang lagi mst laa kena cakap banyak kan.. hihih..

ok2 just nak ucap selamat hari lahir buat kak ida saja.. aku telah sms beliau :

"kak ida, happy birthday, semoga panjang umur murah rezeki, n dapat baby lagi.."

dan kak ida membalas dengan ayat yang "makan dalam"

"alhamdulillah, panjang umur kak ida setuju, murah rezeki, moga2.. tapi yg dapay baby lagi tu.. hmm :S tunggu baby pengantin baru laa dulu kot.."

is is is pandai sungguh kak ida membuka jurus lantas mengenakan aku balik.. tersipu2 malu aku dibuatnye.. hihihi sengal mengal lakss..!

oklah.. dah mengantuk and letih edit layout.. nanti aku keudara lagi eh... ecececeeee macam laa blog ni radio nak keudara mara kan.. is is is..ok dadaiiii

4 comments:

white rose said...

dikna...ahai...slmt ari jdi gak wat kak ida...nmpk mcm lama je...tpi yg ni lgi ok...xserabut sngt...akak bru je nk cdg tukarkan border tuh...tup2 dh tukar pun...cantek...

eyena said...

hehee mcm faham2 jeww kak ni.. heheheee mmg lebih kurang jeww nanti dikna tkrkan background eh..

**Bila Comel Jadi Comot** said...

wah dah tukar gambar heheheh sweet la u both i love it

Zuraida jemain said...

waduh..awat huduh sgt gambaq nie mesti nak pekene kak ieda na.. eyena thanks for the wishes... kak ieda hepi sgt walaupun dikutuk...takpe kak ieda tunggu birthday na yg ke 30...tunggu.. anyway.. semoga berbahagia dengan yg tersayang...hish frust betulla kalau tau nak masuk blog dah kutouch up2 wajahku ini... bubye...