:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, June 15, 2009

TO my Followers

tadi aku buka blog sahabat kita ni.. ramai pulak yang buat tag special kat followers dia..so aku pon nak tiru laa.. tanks to all yang sudi follow blog ni.. tak ada apa yang menarik pon kat sini, tapi ada jugak yang sudi datang lepak2..ewah..ngeee dan aku bagi special kat semua follower aku tau.. chewah.. ngah baik hati ni.. tak sabar nak pulang ke Malaysia laa katakan.. so salam perkenalan kepada kenkawan semua samada yang baru atau dah lama kenal. hee.. kenal tapi tak kenal kan.. hehe dan aku cukup memahami kamu kerana penulisanmu.. ehem2.. ok geng.. aku tinggalkan award ni buat kamu semua.. hehe.. kalau sudi, simpan tau.. daaiiiii

8 comments:

piNky LuCiA said...

comeynya dia.. hehe

Mohd Rasydan said...

tq2.. hehe..

Nur Sharmila said...

salam,

ibu ade tnya betul ke kamu dah....hehe.dia ckp time kat klia hr tu kamu gtau abah kot.then i rase mesti ad sbb u ckp cmtu..so i pun ckp "ye kot,mgkin baru ja".hahahha

ustazah dyLLa said...

thanks eyana.....akak mlsm.....hahaha....

eyena said...

hee saje sesuke jer ni..kikiki

aduka said...

wahh!! mekacehhh... =)
syg kamu juga.. =P

eyena said...

haha.. mcm2 ada..is is is

Luth Textile said...

bestla..