:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Monday, May 18, 2009

Berangkat Ke Oman..

salam sejahtera warkahku.. (ewah wah mentang2 da lama tak menaip jiwang pulak aku ni..) eheh.. ni sekarang aku ada kat library di kampungku ni.. hmm lama rasanya tak menaip.. sangat rindukan blog dan rakan2 blogger.. tp kerana kat umah takde internet, maka terpaksalah aku manahan rinduku ini.. ewah.. ni pon secara kebetulan aku da boring kat umah, mai library depan umah aku ni.. ada internet.. cepat2 aku sign in..hehe nak post entry baru laa katakan.. sebelum aku bertolak ke oman..

hari ni dah isnin (18 MAY 2009) ini bermakna lagi 5 hari aku akan terbang ke Oman sana.. waa jauh tu.. 8 jam perjalanan.. ahaii dah seminggu lebih kat kampung ni.. aku dok siapkan pasport, ambik vaksin laa apa laa.. waa sgt sibuk.. jumaat lepas buat kenduri baca yassin..eheh.. nanti laa bila aku da balik UM aku upload gambo2 eh.. ni guna internet library tak dapat laa mengupload..waa.. aku baru check email yg tempahan flight..

*****************************

"weh kuma (kami) nak g nek bus.. mu gena (mcm mana)?" tanya kak Tie salah seorang rakan yg akan ke Oman jugak..
"aku nak nek kapal terbang kot.. senang sikit.. muha (kamu) g laa nek bus dey" aku menjawab hambar.. bukan takmo naik bus.. tapi da semua ada "teman".. aku je takde..waa.. lgpon mahal from pudu ke KLIA..heheee
*******************************
aku akan bertolak dari Lapangan Terbang Kepala Batas Kedah, ke LCCT.. then aku akan melepak kat KLIA untuk ke Oman.. past tu aku akan naik flight plak ke Oman transit di Bahrain.. hmmm tak dapat nak bayangkan laa mcm mana aku kat sana nanti..

aku stay Oman sebulan untuk kursus Bahasa Arab di sana.. ada mcm2 ujian dan peperiksaan yang akan aku hadapi sebelum aku diserahkan dengan sijil lulus kursus di University Muscat Oman.. aku tak bawak kot laptop ni.. tgk laa dulu mcm mana.. hmm

ok2 aku dok kalut ni library da nak tutup.. huhu.. miss u my fren & my blog.. ahaii doakan aku selamat yaa..

8 comments:

Monkey D Luffy said...

yeah

ada lagi

aslam said...

ader berita la hari ni..dh lama asyik bca crita yg lama2.

nk g oman ker?ad beg ksong?

hehehe..nk tempah anak unta dri oman..hehehe..bawak blik eh sekor..bley ramai2 bela kat m'sia ni nnt..
hehehehe...

selamat berjuang..pengalaman mahal ni..

thniah dpt p..

psss: nnt upload gmbr oman sma tau!!!

wan muhamad zaidi said...

salam... jgn lupa beli buah kurma!

eyena said...

heheh.. gumbiranye hatiku bila post je ada komen baru..hehehe

IndoNews4u said...

wah...... sampai oman ek.... kita pergi ke IIUM dianya keluar.... he he... salam kenal ek.... ;)

eyena said...

hehe..sekarang dah kat oman..huhu kat sini cuaca panas..huhu

ustazah dyLLa said...

wah,bestnye dpt g oman...nk plak amik kursus BA...bila laa ana nk kesana ek...tringin bangat neh...
wink..wink..selamat berkenalan...

eyena said...

wink wink..selamt berkenalan jugak..ahak