:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, April 18, 2010

::..yakinlah aku menjemputmu..::


salam.. hari ni mood aku agak jiwang2.. soa aku nak share lirik lagu ni.. rasa tersentuh sangat2 lor lagu ni.. ahaii.. waktu aku ngah sedih2 hubby nyanyi kat aku.. uwaa terharu sangat2.. bertuah aku ada suami yang memahami.. aku rindu hubby..!!

huhu aku dalam minggu exam sekarang ni.. doakan aku tau.. ok jom layan..

Artist : Kangen Band

Lirik Lagu Kangen Band - Yakinlah Aku Menjemputmu

Teringat selalu wajah kekasihku

Saat ku menuai lalu

Coba engkau dengarkan

Ku tuaikan nada lirik lagu sederhana

Ku ceritakan kisah tentang kita


Peluklah tubuhku bila engkau rapuh

Saat kau mulai terjatuh

Aku datang menyelamatkanmu

Ini surga kita tiada yang menguasainya

Tempat kita bersandar dan bertahta


Reff:*

Tenang sayang, ku pasti akan datang

Yakinlah aku menjemputmu

Jangan menangis, hapus air matamu

Yakinlah ku tetap milikmu


**
Tenang sayang, ku tepati janjiku

Karna kau wanita terhebat

Peluk tubuhku, matilah di pelukanku

Biar seluruh jagad raya tahu


Tenang sayang, ku sambut engkau datang

Ku yakin engkau menjemputku

Jangan menangis, hapus air matamu

Yakinkan ku tetap milikmu


Back to Reff:* / **


Tenang sayang, ku sambut engkau datang

Ku yakin engkau menjemputku

Peluk tubuhku, matilah di pelukanku

Biar seluruh jagad raya tahu kau milikku

**************

rindu sangat2.. tadi aku nagis2 hubby nyanyi kat aku aku rasa cam syahdu jer.. huhu aku tersentuh sangat2.. hubby, terima kasih sebab pujuk yayang.. yayang nak mati dalam pelukkan hubby.. uhuuu..

yayang nak tengok hubby saat yayang tutup mata nanti.. yayang nak genggam tangan hubby sampai gengaman tu terlerai saat nyawa yayang terlepas dari jasad.. yayang mencintai hubby sampai ke sana.. alam tiada mati.. yayang kasihi hubby demi Allah.. redhakan yayang dunia akhirat yaa hubby...

isk asal rasa nak nangis ni.. haish!!!!.. dah2...

 rindunyeeeeeee... huu.. sorry hubby, yayang buat muka hubby cam zorro.. hehe yayang ngah rindu ni, tak tau nak watpe tu yang yayang edit2 gambar hubby ngan yayang.. **waduh2..~~

cam angel dah hubby ni, cam tarzan pon ada.. isk tu ular betul2 taw.. eeek.. ok selamat mengulangkaji wahai diriku..

aku sayang sangat2 laa kat hubby.. eheh.. tetiba jaa aku jiwang.. berat dah!!

tanda tanya (?): hubby rindu yayang gak kan..? hihi jgn muntah daa..


No comments: