:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Tuesday, February 2, 2010

bulan madu..

salam.. pertamanya, aku mintak maaf sebab aku lama dah tak layan blog kalian semua.. so sorry.. aku ambik masa bagi banyak labah-labah bersarang kat blog aku ni. sape suka cerita bulan madu? hehe

sultan pencen pergi betapa..?!!

agak-agak kat mana destinasi aku yep? haa aku bersama suami dan adik aku serta pasangannya ke LANGKAWI.. best woo.. adik aku ngan adik ipar aku tu dah 8 bulan kenduri, baru berkesempatan g bulan madu.. hahaii..

aku bakal dapat anak buah bulan 3 ni taw.. doakan adik aku selamat bersalin yer..!!


kami ke langkawi 2 hari jugak.. haa gambar-gambar lam post ni semua hari 1st day.. g makam mahsuri, cable car and pekan kuah.. and menginap di Eagle bay Hotel. bagi mereka yang mau bercuti juga, ada RM500 untuk 2 hari, kira mewah laa percutian kamu.. heee

alahaii eyeNa dan sultan pencen tak dapat dipisahkan dengan gambar.. jangan mareh eh..


kami adik beradik sangat happy bercuti sama-sama.. dan kami belikan buah tangan kat mak-mak dan ayah-ayah masing2.. *double sbb masing2 da ada mentua.. hahaii.. dan nanti aku cerita pakej best kat Langkawi sana..

opss aku ada kelas sekarang nih!! jumpa lagi.. sabar eh aku akan datang huru harakan blog kawan2 past aku free nanti.. jaga2..heee

tanda tanya (?) : kamu plak bercuti katna?

1 comment:

piNky LuCiA said...

nak pegi jugak.. huhu