:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, July 25, 2009

ahalaii masalah betul..

tengok laa jadual bawah ni aku tak dapat sahkan subjek! jumlah jam kredit aku 23. padahal aku daftar 20 jam je.. adoii sistem komputer pon leh silap lagi.. aku jugak yang teraniaya..

huhu aku dah tak larat laa gini.. huhu.. aku tak dapat sahkan subjek plak.. aduss.. dah laa hari ni 26 hb 7 tempoh tamat, hmm.. masalah betul laa.. adoiiii



aku daftar 20 jam kredit je.. tapi dalam jadual untuk pengesahan jam kredit aku adalah 23! huhu.. kalau aku tak sahkan hari ini bermakna semua subjek tu akan terbatal.. dah 3 minggu aku masuk kelas sia2 je, so sem ni aku nak buat apa? tak payah belajar ke.. huhu.. penat..

cuba u all bilang jumlah jam kredit yang aku upload kat sebelah kanan ni..kan sepatutnya 20 je! huhu.. tapi dikiranya 23. sebab jadi 23 tu aku dah tak dapat nak sah subjek.. sure2 kalau aku g betulkan masalah ni aku akan dikenakan bayaran lagi.. padahal aku tak bersalah!! waaa


dah laa kursus Elektif luar sebelum ni 5 jam kredit.. tahun ni jadi 3 jam kredit plak.. hmm dah habis minggu add drop baru tampal notis.. aku and member2 lain terpaksa buat add drop manual kat SKRD and SKET.. natijahnya kami akan bayar duit utk proses tu.. mau2 ratus2 laa jugak..

aku nak sahkan awal2 takleh sebab kursus EL yang bermasalah.. aku da DROP manual.. ADD pon manual..

dah daftar tu nak sahkan subjek plak.. masalahnya, baru hari ni, data tu ada, dan hari ni gak tarikh tamat pengesahan.. tapi hari ni cuti.. mcm mana nak g buat aduan kat SKRD and SKET..



past masalah pasal steaker2 tu sekarang masalah ni plak dah.. hmm wahai universiti malaya tercinta, mengapakah ini yang terjadi pada kamu.. aku sayang kat UM ni.. tapi aku tak tahan dengan kerenah birokrasi kat sini.. dah laa masalah politik tak habis2.. tak faham betul aku..

huhu mangsanya adalah student.. waa.. aku sayang UM jangan laa jadi gini wahai UM, huhu.. aku tak tau laa apa akan berlaku.. esok baru aku nak g SKET.. hmm.. minggu2 awal ni mmg bermasalah sikit.. ahaii dah laa aku drop EL ambik KO-K "silat cekak hanafi" lak tu.. hahai tetiba je aku belajr silat kan.. isk syok tu kan.. cuma proses nak daftar subjek ni laa masalah sikit.. huhu

hari ni tak dapat sahkan subjek plak.. adoooiiii...c0baan...!

10 comments:

RobinHood said...

wah...komputer pun ada masalah yew..
inggatkan org jew slalu buat salah...

a kl citizen said...

semoga dipermudahkan...
esok gi awal2...

eyena said...

mr RobinHood: tak tau laa komputer salah ke org yg buat salah..huhu yg penting tak dpt sahkan subjek.. frust2..huhu

Kak KL: thanks

<< s| tED| >> said...

komputer sudah tidak boleh di percayai.. ekekeke

A.B.U said...

x abis2 maasalah...
tu r..len kali register scr halal..
ahaks...

lynn-the gudigudigurl said...

hyee
eyena pon bakal cikgu/ustazah jgak eh
sori kalo silap
tak sempat nak khatamkan entry
heeeeeeee

eyena said...

a.b.u : emm dah nak secara halal tu tapi masalahnya kena drop EL lewat sbb notis baru naik. suma geng2 yg da ambik EL pon terpaksa drop manual..waaaa tekanan betul..

lynn : ha'ah.. betul laa tu.. ahaii

Mr Kaibba said...

hye2...
wah..komp pon salah kire kew?
pelik.saba yep..
nway..masuk silat cekak hanafi kew??
gud..silat tuh mmg best glep..
heeeeeeeee

aslam said...

tahniah banyak2.tahniah...
hahahhaha..happynyer rase..kodek lompat2 dah rase nih..
hahhahaha

tahniah

ustazah dyLLa said...

uuuwwwwaaaaaa.......xpaham...
akak paham jdual clas akak je...