:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Thursday, September 3, 2009

i join contest..!!

chak!! hahai.. aku dah terjoin contest ni and aku antar 9 gambar.. *agak gigih laa.. haha mybe anda pernah melihat gambar2 aku yg poyo tersebut.. tapi aku upload lagi ni coz saje suke2.. dah tak tau nak wat entry pasal apa.. *padahal byk sgt sampai tak tau nak citer ape..

ni antara gambar2 yang aku kirimkan. haha cam pernah tengok kan? *buat2 jer pernah..ngee aku dah pernah upload gambar tersebut bulan lepas kot.. entry apa tah.. aku dah lupa..



gambar kat atas ni pon aku kirim.. gambar tu aku pernah upload masa 1st entry aku sewaktu dahulu kala..

yg atas ni yg paling terbaru.. confirm baru.!! *eee cam apa tah..
gambo atas ni special sbb aku tak pernah upload.. haha tapi dah lama jugak sampai labah2 dah buat sarang kat gambar tu lam laptop aku.. hari ni terasa nak hantar jadi gambar untuk contest lak..


yang atas pon aku pernah upload tapi tanpa edit.. ni da edit..haha *tu masa dinner.. mmg laa pelik2 sikit temanya.. isk..


ngee ni pon antara gambar2 terbaru n sure masih hot.. hihi *panas2..


gambar atas ni dah lama tapi aku lupa laa ada upload kat blog ke tak.. yg penting aku pernah upload kat frienster..* ahaii siap ada tahun 2008 lagi tu.. isk..


gambar atas ni lak aku baru2 jugak upload bulan lepas.. haha.. tak ketinggalan untuk di jadikan gambar untuk contest..


ngee yg atas ni pon aku pernah upload dlm bulan 6 camtu kot..
kesimpulannya aku hantar gambo2 diva aku yang dah lapuk ni sebagai gambar contest.. *ala2 kekayangan giteww.. hahaii tah berjaya ke tak laa aku nk menang ni.. isk... suspen2..
*contest ape? ngee kat sidebar aku ada linknye boleh join lagi kot.. haha menang ke kalah ke aku tak kisah janji aku memeriahkan contest tersebut.. *dah takde keje sgt laa aku ni kan, adoii sabar je laa..

23 comments:

sI tEDI said...

model bertudung!! CaiyoK!

piNky LuCiA said...

nak masuk.. tapi tak de camera.. tak de masa jugak nak amik posing.. tapi 26.9 kan? sempat laa kot.. hehehe.. sengaL3 je.. aku nak tempat no1. kena kasik tau.. waa... no 2 nak.. no 3 pun nak.. waaa.. tamak2.. entah ape2.. ngah boring ni.. huhu

BuDakHutaN said...

owh...model bertudung..ingatkan kontest gadis melayu kat tv tu..hehehe


caiyo!

eyena said...

tedi

ahak.. saje sesuke jer tu.. hahaha

eyena said...

pinky Lucia :

haha masuk jer laa.. meh i bagi pinjam camra i.. hahaha

eyena said...

BudakHutan:

haha kalau i masuk yg gadis melayu kat tv tu kang takda masa nak berbloging laa.. isk

aslam said...

tu tudung i bgi ka?
bertuah tdung tu..
mnang nnti kgci hdiah ehh..
hehehe

nk jugak la kira kata..
hehehe

eyena said...

hahaha kalau dpt hadiah barang wanita pon u nak ke? hahahaha..

*mcm laa aku menang..waaa terperasan lak.. haha

aslam said...

errr..xkan sumer adiah utk wanita je kot..
errr.garu pala jap...
kira i bagi kat u sumer la yang..
huhuhuuuuu

awat jadi cam sedih?
hahahhaha

piNky LuCiA said...

huhu.. nak hadiah2.. nak hadiah2.. gelepor macm budak mintak hadiah ngn mak.. hehehe

chipsmore said...

rajin masuk contest..heee ;)

eyena said...

pinky lucia:

hahaa apa laa.. dapat anak cam ni leh pening kepala i.. haha

eyena said...

cipsmore:

ngee rajin laa jugak sikit2.. haha *gigih banyak2.. haha

nza said...

amboi adik kak nza sorg ni mmg bolh jd model brtudung la..foto genik la..chantik2 pic tuh...espcly pic ke 3 tuh...ehem..ehem..sory usik jer tu

oklh good luck!!!!!

eyena said...

hehehe takpe2 suke je di usik.. ahak... tau dah nape suke yg ke 3 tu.. lalalala

a kl citizen said...

assalammualaikum

kalau akak jurinya
akak bagi eyeNa menang lah..
nak nombor berapa?

hihi
cantik...
memang cantik

eyena said...

alhamdulillah.. pujian bagi allah..

ewah2 kak puji lebih2 ni ada pape ke ni.. hehehhe..

nak duit raya ke.. hihihi

aslam said...

kalo wit aya..nk ugaaaak.
hehehe

eyena said...

oit.. eeee dia mai dah.. hahaha pulun tau.. hahaha nah i bg senyuman kat u eh.. hihihi

aslam said...

wooooop.
tgkap trus snyumn u ni..
hehehe..

eyena said...

ngeeee jga elok2 tau senyuman i.. hehe

BuDakHutaN said...

ahaks..makaseh jenguk blog... yg tu photoblog dakutan... :)

aslam said...

yg trbaek punya cek jaga.sbb dah ad dlm dri cek dh..

tmbah skit lagi uley dak?
hehehhe