:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Sunday, December 28, 2008

Siti Noraina Hj Ahmad



salam maal hijrah.. besampena dengan permulaan tahun baru hijriah ni.. i try start buat blog.. saje sesuke.. lagipun sekarang kat kolej kediaman kinabalu universiti malaya kesayangan i ni dah ada wifi untuk student 8th college je. best laa coz dalam bilik pun dapat melayari internet. senang dan mudah laa segala urusan berkaitan pelajaran. nak cari maklumat, on je computer then search jumpa laa beribu-ribu informasi yang kite nak. bak kata pepatah, semua di hujung jari.. hahaii perasaan i hari ni syok sangat dapat start buat blog ni.. harap-harap ianya akan mendatangkan manfaat buat i dan sesiapa sahaja yang mengintai-intai blog i ni. satu hari bila i dah terer i akan create cantik-cantik.. heee

No comments: