:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, January 14, 2011

kahwin kahwin oh kahwin..

lama betul tak post entry.. dah masuk tahun baru dah yer..memecam cerita yang berlaku pada aku.. terlalu banyak.. tapi semuanya tidak aku tintakan di sini.. biarlah ia menjadi kenangan yang terus bersemi dalam mindaku sahaja..

dulu rajin aku menaip.. jari tidak pernah jemu untuk menari di atas keyboard.. tapi sejak bila tah, aku rasa malas nak menaip..kalau aku taip or citer pape pon ada jer yang tak puas hati..haha jadi untuk itu aku takmo lagi taip pape.eheh

just nak tunjuk gambo kawin jer..haha yang banyak2 kat facebook aku lor..hmm dah kahwin pon aku kan.. dan aku dah nak dapat baby pon tau.. hihi insyaAllah bulan 6 tahun ni.. dah 4 bulan lebih dah kandungan aku.. semoga Allah selamatkan segalanya dan semoga anak yang bakal lahir ini sempurna akal serta anggota.. agar dapat beribadat dengan sebaik-baiknya.. itulah harapanku...

kelak aku akan ceritakan bagaimana perasaan aku nak jadi ibu nih.. haa semakin banyak pengalaman seseorang semakin berkualiti orang itu..ahaii

layan jer laa pic masa aku ramping..hehe

 adik beradik berkumpul untuk ke rumah hubby.. haa ni kira rombongan pengantin pempuan lor ni..



 aku yang cun masa nih..haha


 oh hubby..

 buat muka comey sebab kena cium ngan mak mentua..hua hua..

 mama dan abah.. mentuaku..

 ape ni tak masuk mulut pon minum camne nih..haha

 auuumm.. mamam yer sayang..

 my fren..tq for coming..

 my family.. love u all..

 family sebelah mentua..

 love my hubby very much..



 
 thanks mama buat kek..!

 eheh menggatal plak..hahaha

 terkejut i..opecoit..


 cincin yang hubby bagi..



alalalala... comeynyeee.. buleh buat iklan ubat gigi tau..hahaha ok laa. tata..

No comments: