:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Friday, May 7, 2010

♪♫•*¨*•.¸,KEPADA KAWAN2 TERSAYANG.. RINDU LAA..¸.•*¨*•♫♪

Salam.. hohoii.. eh hahaii.. heh aku di sini sorang2 dalam bilik.. roommate aku dua2 da balik kampung. aku jew belum lagi.. tapi aku akan balik malam ni.. (7 MEI 2010) haha bestnyeee.. lagi 2 jam aku akan naik bus dan pulang.. detik2 terakhir di UM.. ahai.. aku da mula rasa rindu kat tempat ni.. kat kolej yang aku duduk ni.. sepanjang 3 tahun menuntut di UM ni akhirnya aku akan ke final year juga..

tapi kawan2 aku yang ambik ijazah 3 tahun jew nampaknya masing2 da berkemas2 dan bawak bali semua barang2.. yer laa mereka akan gred bulan 8 ni.. tahniah sangat2 kawan2.. aku jew masih student..eheh so aku nampak muda laa dari korang..heh..

tapi aku da mula rasa rindu kat kawan2 semua yang 1 batch dengan aku..da nak gred pon.. tinggal batch SMPI jew masih belajar nak jadi cikgu..hihi..aku takmo laa cakap banyak2 lam entry ni coz aku nak letak gambar banyak2.. nak simpan kat blog ni gambar kawan2 baik aku yang aku tengah rindu ni.. ahaii..layan jew la gambar2 ni tak sempat nak letak tajuk2 gambo da lewat nak kena siap nak balik kampung dah..

ni koleksi time birthday.. hee da rape tahun kita sambut sama2 kan..ahaii taun akan datang da takde cam gini..huhu rindunyaaa...

ni laa antara memori kita bersama sebagai sahabat..detik yang tak pernah aku lupa taw kawan2 aku rinduuuu sangat2..nak2 je masa kembali dan biar ia terhenti waktu kita bersama..huuh rindunyeee...!
aku gemok lor gambar lama2 ni..hahaha..


genting taun bila eh 2008 kan..aku pon da lupa..

arrr aku mcm oak lawak jew kalau ngan korang..haha






rindu kamu semua.. ekin.. yana.. nurul.. dila.. ida.. arrgghh semua2 laa..huhuhu..rindunyeeee weh aku doakan kamu semua dapat ijazah cemerlang da keje jgn lupa belanja aku.. aku akan rindu korang.. nak bersama korang sama cam saat dulu kala.. ada cerita tentang masa yang indah tentang kita saat kita berduka saat kita ketawa..eheh.. love u all my friend..

banyak gi gambar aku tak sempat upload..kalau ada masa nanti kita kenang kembali lagi yep kenangan2 kita.. ahaii..

p/s: korang pon ingat laa aku walau sesaat seorang insan yang pernah bersama korang.. ceeeh ala2 lagu pesanan buat kekasih giteww... lap u all.. sekali lagi.. rinduuuuuu... take care..tata

1 comment:

ieda said...

aik..belum komen dah kena sound? garangnya... eyena..ekin ngan yana dah habis belajaq? tahniah kat depa...untung eyena ada kawan2 yg terbaik..semoga persahabatan kalian berpanjangan..