:: mereka Terhebat ::

::MEREKA SANGAT HEBAT::

Saturday, February 26, 2011

buat jer laa entry ni..

oleh kerana hari ni bebetul free tak wat keje apa pon..

asyik menidurkan diri sendiri jer..maka dah boring sangat jelajah laa kat blog yang dah usang nih..lama yep tak meraban merapu-rapu cam dulu..

faktor kes tersebut adalah kerana lebih gemar bermain ngan facebook.. kat situ ada game laa kuiz laa.. macam-macam ada.. so untuk menaip di blog sangatlah takde masa.. maklum saja banyak masa di habiskan untuk bermimpi..


minat untuk mengedit gambar-gambar masih lagi ada..cuma untuk upload di blog saja yang terasa malasnya..hihi

pon begitu saya tahu ada yang masih bertandang ke sini walaupon saya tak ada.. **eeeh guna kata ganti diri saya plak..cam skema jer rasa..! haha

jadi makanya jom kita layan saat sambut birthday suamiku sayang..

actually gambar-gambar yang di ambil adalah lebih awal daripada tarikh birthday yang sebenar berikutan terpaksa sambut awal.. sebab? aku nak balik U dah.. huhu beginilah nasib bila berjauhan.. ooooh

 kek untuk hubby.. heee

 alolooo sweetnyaa dia..happy birthday suamiku sayang..!!

adikku dengan baby dia.. my hubby n my baby too.. farhana yg comey..

hihihi..yummy sedapnyaa kek coklat ni..


malu nak letak gambo aku yang da gemok..hihi tapi saat ni patut aku abadikan di sini agar dapat menjadi tatapan anakku kelak.. hehe

tengok laa gambo birthday boy yang bakal jai ayah ni..tahun depan birthday boy ni da sambut birthday sambil dukung baby.. insyaAllah... (^_^)v..


tanda tanya (?): apakah aku bisa menaip lagi?